Ethereum koers

Investeerder betaalt $10.000 aan critici om Ethereum te gebruiken

De bekende crypto-persoonlijkheid Jordan Fish, beter bekend als Cobie, heeft onlangs verschillende Twitter-gebruikers, die zich negatief uitgelaten hadden over NFT’s, $10.000 geboden om NFT’s aan te kopen op Ethereum (ETH). Hij besloot dit te doen nadat deze gebruikers anti-crypto-sentimenten hadden geuit in reactie op een tweetstorm die hij dit weekend plaatste.

Cobie is mede-host van de populaire crypto-podcast UpOnly en is tevens bekend vanwege het feit dat hij in de loop van meerdere jaren een groot portfolio van Ethereum en andere digitale activa heeft opgebouwd. In een tweet van afgelopen zaterdag besprak hij de kritiek die NFT-technologie de afgelopen maanden van de gaminggemeenschap heeft gekregen. Hij tweette het volgende:

“De verontwaardiging van gamers over de opname van NFT’s is een astronomische onwetende stem tegen eigenbelang. Waarom zou een gamer niet zijn eigen in-game voortgang en prestaties willen bezitten? Het lijkt alleen maar gunstig voor gebruikers om die items persoonlijk te bezitten, in plaats van dat het gamingbedrijf het eigendom behoudt.”

NFT’s, ook wel bekend als non-fungible tokens, kunnen de gaming-industrie op zijn kop zetten, omdat ze een manier creëren voor spelers om eigenaar te worden van hun in-game assets. Hoewel veel grote bedrijven hebben geprobeerd NFT’s te implementeren, heeft de technologie voor verdeeldheid gezorgd onder zowel gamers als gaming-bedrijven. In oktober verbood Steam, ‘s werelds grootste gamingbedrijf, cryptogames en NFT’s van zijn platform. Dit terwijl Ubisoft door ging met zijn plannen om NFT’s aan te bieden via zijn Ubisoft Quartz-systeem, ondanks intense pushback van zijn gebruikers.

Meerdere gebruikers reageerden op Cobie’s tweet om de waarde van NFT’s in het weekend in twijfel te trekken. Velen voerden ook aan dat de milieuschade, veroorzaakt door blockchains zoals Ethereum, groter is dan elk potentieel voordeel. Cobie reageerde echter naar een van de respondenten door hem/haar $10.000 aan te bieden om naar zijn argumenten te luisteren. “Als je een Ethereum-adres hebt, stuur ik je $10.000 om hallo te zeggen”, schreef hij. “Ik heb geen Ethereum-portemonnee en ben ook niet van plan om een ​​Ethereum-portemonnee te kopen, maar bedankt. Ik ga deze thread nu dempen, fijne dag verder,” antwoordde de gebruiker.

Later reageerde een andere gebruiker met de naam EFillae op de thread om Cobie te bekritiseren. “Waarom er een 1/100 van maken, maakt het niet cool. Zoals we het begrijpen, je bent een cryptobroer en je hebt nog nooit van CS:GO gehoord, we snappen het. Rot op”, schreef de gebruiker. Cobie bood hem/haar vervolgens ook $10.000 aan om een ​​Ethereum-adres te maken en een NFT te kopen. EFillae stemde hiermee in door een Ethereum-adres te creëren, waarop Cobie 0,27 ETH stuurde om de kosten van de NFT te dekken. Nadat de gebruiker het bewijs hadden geleverd dat hij/zij een item op OpenSea had gekocht, stuurde hij hem/haar een extra 2,66 ETH ter waarde van $10,048 en droeg hij de rechten over naar een ENS-domeinnaam.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN