Bexplus review

Ongelooflijk, 70% van BTC handelaren zijn winstgevend, sommigen zelfs met 1000% per dag

Tegen het einde van 2021 zakte de Bitcoin prijs weer onder de $50.000-grens en raakte $48.000 in plaats van de “voorspelde” kerstrally. Echter, vergeleken met afgelopen kerst toen BTC slechts rond de $23.000 noteerde, was het stijgingspercentage nog steeds 100%. Zal de Bitcoin koers het beter doen in 2022?

66% BTC-houders verdienen geld en fondsen van grote spelers stappen in Bitcoin-markt

Volgens de statistieken van de IntoTheBlock website, die een versmalde, eenvoudige weergave biedt van enkele van de meest relevante statistieken voor Bitcoin, blijkt dat in de afgelopen 7 dagen, 66% van de adressen die BTC bezitten winst maken tegen de huidige marktprijs. Het totale handelsvolume van transacties groter dan $100K bereikt $231,97 miljard. En de totale instroom is $9.68 miljard wat ook meer is dan de uitstroom die $8.97 miljard is. Simpel gezegd, er gaat nog steeds veel geld richting de BTC markt.

De BTC markt ondergaat enorme schommelingen

Tijdens de kerstvakantie, met lage liquiditeit, is de BTC markt in de vorm van volatiele prijsbewegingen. Enkele dagen geleden, duwde de risicovraag BTC naar $52.000, maar het kelderde plotseling $4000 in de afgelopen dagen. Het is dit soort grote schommelingen dat meer handelaars aantrekt en het ook gemakkelijker maakt voor handelaars om winst te maken.

Waarom kan iemand 1000% ROI maken in de volatiele BTC markt?

Als je investeert in een BTC spot, zal het je maanden of zelfs jaren kosten om grote winsten te maken, vooral als je maar kleine kapitalen hebt. Bovendien kan je enkel opkopen en wachten op de stijging om winst te maken. Bijvoorbeeld, stel dat je 1 BTC koopt aan de prijs van 52.000 dollar, wanneer het nu inzakt tot 47.000 dollar, zijn je activa met 10,6% gedaald.

Dus hoe maak je 1000% ROI in een relatief korte periode met weinig geld?

BTC perpetual contracts trading met 100x leverage is een populair instrument dat handelaars toelaat om te profiteren van de marktschommelingen. Het stelt beleggers in staat om long of short te gaan BTC prijs, dat zowel in een uptrend of downtrend winstgevend kan zijn. Met 1:100 hefboom, hoeft u alleen maar te investeren in 1 BTC om een 100 BTC positie te openen.

Laten we eens kijken hoe je grotere winsten kunt behalen met 100x leveraged BTC perpetuele contracten.

Veronderstel dat u 1 BTC gebruikt om een 100 BTC short positie te openen wanneer bitcoin verhandeld wordt voor 52.000 dollar. Als de BTC prijs gaat zoals je voorspelt en daalt tot 47.000 dollar, zal de potentiële winst (52.000 – 47.000 dollar) * 100BTC/$47.000 *100% = 10,38BTC zijn, waardoor de ROI 1038% is.

Met slechts 1 BTC geïnvesteerd, kunt u 10 BTC verdienen met tot 1000% rendement in een dag!

Aanbevolen Uitwisseling

Bexplus is een toonaangevend crypto derivaten handelsplatform dat 100x leverage futures trading aanbiedt op verschillende handelsparen: BTC, ETH, ADA, Doge, XRP, enz. Bexplus vereist geen KYC en is populair onder meer dan een miljoen handelaren wereldwijd. Bovendien is het veilig omdat het geaccrediteerd is door MSB (Money Services Business).

BTC Wallet met 21% rente op jaarbasis

Bexplus lanceert ook een rentedragende BTC portemonnee. De wallet is een sterk beveiligd offline opslagsysteem dat is versleuteld met multi-signatured technologie. Als u BTC in de wallet stort, kunt u genieten van een rente tot 21% op jaarbasis. Bijvoorbeeld, als je 10 BTC hebt gestort, dan is je maandelijkse rente (1021%/36530)=0.17BTC

Leer handelen in Futures met 10 gratis BTC

Bexplus heeft speciaal voor elke geregistreerde gebruiker een handelssimulatoraccount aangeboden. Na registratie krijgen gebruikers een echte handelsrekening en een demorekening. Op de demorekening is 10 BTC beschikbaar, zodat u vrij kunt oefenen.

Handel op Android & iOS

De interface van de Bexplus mobiele app is vrij eenvoudig en intuïtief, maar biedt alle noodzakelijke tools (real-time grafieken, een verscheidenheid aan indicatoren, nieuws alerts, enz.) en informatie voor handelaren om op de hoogte te blijven van de markt. Bovendien kunt u er altijd en overal mee handelen.

100% Storting Bonus

Als u BTC op de Bexplus rekening stort, kunt u een bonus van 100% BTC verdienen, die ook kan worden gebruikt om futurescontracten te verhandelen. Hoe meer stortingen, hoe meer bonus u krijgt. U kunt tot 10 BTC krijgen!

Registreer nu een rekening bij Bexplus en geniet van de gratis BTC bonus en het fortuin!

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN