Polkadot koers analyse

Dit staat er te gebeuren voor Chainlink in 2022, aldus analist

Een populaire crypto-analist kijkt naar toekomstige koersdoelen voor gedecentraliseerd oracle netwerk Chainlink (LINK) op weg naar 2022.

In een nieuwe strategiesessie vertelt Benjamin Cowen aan zijn 673.000 YouTube-abonnees dat de koers van Chainlink in 2021 weliswaar met 113% is gestegen, maar dat zijn verwachtingen veel hoger waren voor de real-world dataprovider.

“Het begon rond de $0,12 [in 2017] en eindigde rond de $0,60. Ongeveer een 5x of zo. Het jaar daarop omlaag met 53%, maar sindsdien 521% [in 2019], 539% [in 2020]. En dan dit jaar een veel bescheidener winst van 113%.”

De analist zegt dat hij nog steeds gelooft dat LINK volgend jaar een winst van 4x kan behalen.

“Ik denk dat er een goede kans is dat LINK in 2022 nieuwe all-time highs zal neerzetten.

Persoonlijk zou ik niet verbaasd zijn om LINK in 2022 naar $100 te zien gaan, wat ongeveer 4x meer zou betekenen ten opzichte van de huidige prijzen.

Ik blijf nog steeds zeer, zeer bullish op Chainlink, maar je kunt niet voorbijgaan aan het feit dat het ondermaats heeft gepresteerd in vergelijking met veel cryptocurrencies dit jaar en in de afgelopen 18 maanden.”

Cowen noemt de prijs van Chainlink ten opzichte van het toonaangevende smart contract platform Ethereum (ETH). Hij zegt over het handelspaar LINK/ETH,

“Als je kijkt naar de LINK/ETH evaluatie… het is ongeveer 87% of 88% gedaald sinds augustus van 2020.

Dat is een aanzienlijke daling. De waardering van LINK ten opzichte van ETH zou ongeveer 700% moeten stijgen om terug te keren naar de waardering die het had in de zomer van 2020.”

De chart-goeroe zegt dat het breken van de weerstand van LINK/ETH de katalysator zou kunnen zijn die Chainlink op zijn volgende rally stuurt.

“Het ligt al sinds oktober of september 2020 onder [de bull market support band], en we worden gewoon keer op keer afgewezen.

Als we het breken, dan zou dat het teken kunnen zijn van een momentumverschuiving voor Chainlink en dan mogelijk op weg gaan naar een volgende mooie rally.”

Bron: Benjamin Cowed/YouTube

Cowen rondt af door te kijken naar Chainlink in US dollar termen, maar blijft standvastig in zijn bewering dat LINK in vergelijking met ETH de belangrijkste metriek is.

“De belangrijkste gebieden om naar te kijken voor LINK, naar mijn mening, om een ommekeer te zien zou, natuurlijk, zijn om te kijken of de LINK/USD waardering boven zijn eigen bull markt steunband kan komen, die varieert van ongeveer $ 25 tot $ 27.

Maar dat is niet het belangrijkste deel, [dat is] kan de LINK/ETH waardering op koers komen?

LINK is fundamenteel… riskanter dan Ethereum, dus is het logisch dat je zou willen dat het beter presteert dan Ethereum of op zijn minst een oscillator is. Als het alleen maar bloedt, dan neem je meer risico voor minder beloning.”

De altcoin heeft een rotsachtige afgelopen maand gehad, met een hoogtepunt van $26,81 voordat het naar $17,61 tuimelde en daarna weer kort boven de $24 klom. Op het moment van schrijven is LINK 14,59% gedaald naar $20,79.

Chainlink begon het jaar onder de $12 en bereikte een all-time high van $52.70 in mei, voordat het crashte naar $20.10 en uiteindelijk $13.88 in juli, voordat het de weg omhoog terug vond in de afgelopen maanden.

Ethereum daarentegen heeft een uitbraakjaar gekend, met een stijging van 422% van $730 tot zijn huidige waardering van $3.811.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN