Bitcoin bullmarkt

Coin Bureau bullish op 2 large-cap Altcoins

De gastheer van het populaire cryptokanaal Coin Bureau zegt dat hij bullish is op twee large-cap altcoins, eraan toevoegend dat twee andere misschien correcties moeten zien voor verdere rally’s.

In een nieuwe video zegt de analist bekend als Guy dat hij kijkt naar smart contract platform Fantom (FTM). Hoewel hij bullish is op de altcoin, lijkt de relatieve sterkte-index (RSI) te hinten op een komende correctie.

“FTM ziet er sterk uit op de grafieken, maar de RSI suggereert dat het uit stoom begint te raken. We naderen ook een belangrijke weerstandszone rond de grens van $2,60, dus houd daar rekening mee als u FTM ook bezit.”

De analist zegt ook dat hij behoorlijk optimistisch is over Near Protocol (NEAR), een gedecentraliseerd applicatieplatform (DApp) en Ethereum-concurrent. Volgens Guy bouwen de fundamentals van NEAR zich op, samen met solide prijsactie, maar waarschuwt handelaren om nog niet te bezwijken voor FOMO (fear of missing out).

“Laat je echter niet te veel meeslepen in de FOMO. De grafiek suggereert dat NEAR bijna klaar is met pompen en we zouden het in de komende dagen kunnen zien dalen tot $12 à $13 als het een nieuwe consolidatiefase ingaat. “

Guy noemt twee altcoins waarvan hij denkt dat ze klaar zijn voor een rally

Als eerste het DeFi protocol Aave (AAVE). Volgens de analist kan de dagelijkse grafiek van Aave een afkoeling nodig hebben, maar op weekschaal lijkt de altcoin klaar om de grens van $300 te doorbreken en mogelijk door te lopen tot weerstand op $400, wat 53% verwijderd is van de huidige prijzen.

“De pomp van Aave daarentegen lijkt op gang te komen. Het is veroorzaakt door het nieuws dat een Zwitserse bank genaamd SEBA de institutionele versie van het save protocol zal integreren dat haar protocollen in staat zal stellen DeFi te doen op een correcte manier…

Hoewel Aave op de daggrafiek een beetje overbelast is, laat de weekgrafiek zien dat het het momentum heeft dat het nodig heeft om in de komende maanden door de weerstandszone bij de grens van $300 te breken. Ik vermoed dat Aave zal beginnen te stotteren rond de $400-grens, de volgende zone van prijsweerstand.”

Ten tweede heeft Guy zijn radar gericht op Cosmos (ATOM), een project dat het “internet van de blockchains” wil worden, en verwacht dat nieuwe all-time highs net om de hoek liggen.

“ATOM’s prijsactie lijkt bizar veel op die van Aave in die zin dat zijn wekelijkse prijsmomentum enorm is. Als we een herhaling zien van wat er in mei gebeurde, zal het niet lang duren voordat ATOM weer een all-time high ziet.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN