Ethereum koers

Enorme koersdoelen voor Ethereum rivaal in 2022

Cryptocurrency analist en handelaar Michaël van de Poppe is aan het plotten hoe hoog de Ethereum (ETH) concurrent kan gaan nadat de altcoin een explosieve groei doormaakte gedurende 2021.

In een recente strategiesessie vertelt Van de Poppe zijn 157.000 YouTube-abonnees dat layer-1 smart contract platform Solana (SOL) profiteert van enkele beperkingen van het Ethereum-platform, zoals hoge transactiekosten en schaalbaarheidsproblemen.

De cryptostrateeg denkt dat de algemene cryptomarkten er bullish uitzien richting 2022 en als Solana met succes boven de regio van $193 kan breken, dan zal de altcoin voorbij eerdere all-time highs knallen.

“De twee niveaus die ik persoonlijk in de gaten houd zijn $410 en $650 in de eerste paar runs.

Maar stel je voor dat we een uitgebreide bullmarkt krijgen waarin Bitcoin een grote run gaat maken, en de hele cryptocurrency market cap een grote run gaat maken.

We zouden hier ook een overschrijding van de run voor Solana kunnen zien, waarin we deze run maken, nog een correctie hebben, en dan nog een keer gaan rennen voordat de hele bullmarkt voorbij is, wat resulteert in een run die ons misschien in de richting brengt van… laten we zeggen dat we zelfs $1.000 of $1.500 kunnen raken, en dan komen we aan het einde van deze bullcyclus.”

Van de Poppe besluit zijn opwaartse prijsvoorspelling door te zeggen dat hoewel hij gelooft dat $600 SOL mogelijk is tijdens de huidige run, de bredere cryptomarkten een 5x zouden moeten bereiken voordat SOL het prijskaartje van $1.000 bereikt.

Op het moment van schrijven is Solana 8,42% gedaald voor de dag tot $182,48. De vijfde gerangschikte crypto-activa is dit jaar ballistisch gegaan, scheurend van $1,52 helemaal naar een novemberhoogtepunt van $258,63 alvorens te corrigeren naar de huidige prijs.

De grafiekgoeroe denkt dat als de cryptomarkten blijven groeien, er geen reden is waarom Solana niet nog eens 3x zou kunnen stijgen tegenover Bitcoin (BTC).

Wat betreft het SOL/BTC handelspaar, zegt de analist,

“Als we kijken naar een prijsvoorspelling, denk ik dat als de markt zichzelf gaat uitbreiden richting $10 tot $15 biljoen, nog eens 5x op Solana ook heel normaal zou moeten zijn, want dat is gewoon het gemiddelde van de hele markt.

Maar als we kijken naar een Fibonacci uitbreiding, dan zouden we onszelf wel eens richting 0,0071 BTC ($352,62), of mogelijk zelfs 0,012 BTC ($595,97) kunnen zien lopen.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN