Rocket

Analist vertelt dat de Altcoin Supercycle gearriveerd is

Een populaire crypto-analist zegt dat een supercyclus voor altcoins hier is en hij kijkt naar vier crypto-activa die mogelijk hoger kunnen vliegen voor grote winsten.

In een nieuwe strategiesessie vertelt Nicholas Merten zijn 489.000 YouTube abonnees dat terwijl koning crypto Bitcoin (BTC) misschien een beetje stagneert, waardoor het enthousiasme voor altcoin projecten waarschijnlijk op grote schaal zal toenemen.

“Mijn grootste focus hier is dat als we verder gaan in de bull markt, zoals we zien in alle bull markten in elk type van financiële activa, zoals aandelen en grondstoffen en forex markten, en specifiek in een zeer creatieve en snelle omgeving als crypto, we meer liquiditeit, meer kapitaal en meer opwinding gaan zien op altcoin waarderingen …

Het maakt niet uit waar Bitcoin heen gaat, altcoins zijn hier het middelpunt.”

De DataDash-host is geïnteresseerd in decentraal financieel (DeFi) platform Aave (AAVE), dat de afgelopen 12 dagen een rally van 63% heeft gezien ten opzichte van Bitcoin (AAVE/BTC).

“Een belangrijke uitbraak in de zin van prijs hier. En het opnieuw bezoeken van niveaus die we hier nog niet zo ver eerder hebben gezien als 7 oktober en de vorige lows [0,005727 BTC] in juni van 2021.

Als we door deze range heen kunnen komen… zal dat de basis leggen voor AAVE om waarschijnlijk nog een seismische rally te hebben, zoals we die hier in januari en mei van 2021 zagen.”

AAVE staat momenteel bijna 2% lager op $280,43 en is nog steeds sterk gestegen van een wekelijks dieptepunt van $180,83.

Merten kijkt ook naar de Ethereum-gebaseerde geautomatiseerde crypto exchange Uniswap (UNI), waarvan hij opmerkt dat het ook mooi rallyt ten opzichte van BTC na een langzame afdaling tijdens de zomer- en herfstmaanden. Hij zegt dat UNI de basis heeft om door te gaan voor een nieuwe uitbraak hoger.

Op het moment van schrijven is de prijs van UNI 5% gedaald tot $20,02.

De crypto-analist onderzoekt ook Yearn.Finance (YFI), dat onlangs sterk steeg nadat het project een grote terugkoop van zijn native token YFI deed.

“Een van de eerlijke lanceerprotocollen in de cryptoruimte, met een stijging van 62%… alleen al in de afgelopen 12 handelsdagen.”

YFI zette gisteren zijn positieve momentum goed voort., maar nadat Bitcoin vanochtend een kleine pull back heeft gezien, is het momentum er uit en heeft YFI een daling van 10% gezien.

Merten sluit zijn bespreking af met het ontwikkelaar-vriendelijke, layer-1 DeFi protocol Radix (XRD).

“We zijn in staat geweest om van de vorige weerstand nieuwe steun te maken, en sindsdien zijn we de afgelopen twee weken in staat geweest om te stijgen van ongeveer $0,22 naar $0,30.

We beginnen een momentum te krijgen voor de volgende golf hier. En we hebben gezien dat wanneer Radix als een early-stage project uitbreekt, het groots uitbreekt.”

Radix begint de week met een opleving, met een stijging van meer dan 12% maar is vandaag weer wat terug gekropen richting de $0,30.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN