Bitcoin analyse

Analist spreekt gewijzigd Bitcoin target voor 2022 uit

In een interview op de What Bitcoin Did podcast met Peter McCormack heeft de bekende on-chain analist Willy Woo aangegeven dat Bitcoin (BTC) zich voorbereidt op een rally naar nieuwe all-time highs (ATH’s) nu we een nieuw jaar ingaan. Tevens legde hij uit wat hij verder verwacht van de koningsmunt in 2022.

Wanneer we kijken naar de soorten prijssprongen die Bitcoin historisch in staat is te maken, wees Woo erop dat een sprong van de huidige ATH van BTC van rond $69.000 tot bijvoorbeeld $100.000, “niets” zou zijn. Hij zei het volgende:

“Natuurlijk halen we een recordhoogte. Als we de all-time high goed doorbreken, lopen we door de [fibonacci-niveaus]. Weet je, laten we eerlijk zijn, $69.000 tot $100.000 is niets. Het is slechts een winst van 50% voor Bitcoin, wat het vrij gemakkelijk doet.”

Wanneer specifiek wordt gekeken naar welke all-time high de Bitcoin koers kan bereiken, verwees Woo naar het stock-to-flow (S2F) -model, een model dat uitgevonden is door de Nederlandse analist PlanB dat de prijs van een actief voorspelt door de hoeveelheid nieuw aanbod dat op de markt komt te vergelijken met het reeds bestaande aanbod.

De on-chain analist zei dat de S2F zou moeten fungeren als een anker voor Bitcoin, aangezien de prijs boven en onder gaat, maar op de lange termijn gemiddeld uitkomt op het niveau van $100.000:

“Ik zou zeggen dat we er middenin zullen zitten, het is tegen het einde van volgend jaar $100.000. En of we nu omhoog of omlaag slaan, het kan veel hoger gaan en terugkomen, Maar ruwweg is de middelste lijn ergens rond de $100.000.”

Bitcoin wordt momenteel verhandeld tegen $51.769,81, een stijging van 3% op de dag. Mocht de Bitcoin koers dus volgend jaar stijgen tot $100.000, zou dit een stijging van ongeveer 100% betekenen ten opzichte van de huidige prijs. Denken jullie dat dit een realistisch target is? Laat het ons weten op onze socials!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN