Dogecoin koers

Shiba Inu wordt de meest bekeken crypto op CoinMarketCap

Het jaar wordt steeds beter en beter voor Shiba Inu (SHIB) nu de meme coin Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) verslaat in populariteit. De crypto werd onlangs de meest bekeken crypto op CoinMarketCap, de bekende crypto ranking website.

De lijst verraste de meeste handelaren omdat het Ethereum op nummer vijf toonde met Dogecoin (DOGE) en Cardano (ADA) erboven. CoinMarketCap bracht een officiële tweet uit om het nieuws aan te kondigen, waarin de top vijf van meest bekeken crypto’s in 2021 werd getoond.

Met meer dan 188 miljoen views, overtrof Shiba Inu de concurrentie met een mijl. De meme-munt lag 43 miljoen views voor op Bitcoin, de grootste cryptocurrency ter wereld. De concurrentie kwam niet in de buurt, want Dogecoin bleef BTC achter met 107 miljoen views.

Cardano versloeg Ethereum met een kleine marge om de vierde plaats te pakken. De crypto verzamelde 86 miljoen views, terwijl de op een na grootste crypto 81 miljoen views behaalde.

Naast de 188 miljoen views, scoorde Shiba Inu ook meer dan 1,4 miljoen watchlists op CoinMarketCap. Binance’s overname van CoinMarketCap heeft een extra laag van reputatie toegevoegd met het platform.

Volgens het rapport van Similarweb kan de crypto rankingsite momenteel op meer dan 340 miljoen maandelijkse views rekenen. Met zo’n groot aantal handelaren die vertrouwen hebben in het platform, is een plaats aan de top een enorme prestatie, vooral voor een meme munt als SHIB.

De crypto werd onlangs ook genoteerd op meerdere regionale en internationale beurzen. Namen als Gemini, Kraken, Bitfinex en Coinbase ondersteunen nu SHIB. Bovendien is Bitstamp klaar om een enorm klantenbereik te openen voor Shiba Inu op de Europese markt.

SHIB’s aartsrivaal Dogecoin had geen gebrek aan prestaties, want het werd een van de meest verhandelde crypto’s in India. Ondanks een daling van 56,5% ten opzichte van zijn piek, vertoont Shiba Inu geen tekenen van stoppen.

De crypto scoorde 1 miljard dollar aan handelsvolume in de afgelopen 24 uur, wat het vertrouwen van handelaren in de crypto aantoont.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN