Adobe Photoshop NFT

Nieuwe Ethereum-gebaseerde Altcoin explodeert met maar liefst 2.191% in slechts één dag

Een Ethereum-gebaseerde altcoin die onlangs de cryptomarkten heeft betreden, boekt enorme winsten met een waarde van bijna 22x in slechts 24 uur.

OpenDAO (SOS) zag een verbijsterende stijging in prijs na zijn airdrop op 24 december.

Gegevens van CoinMarketCap laten zien dat SOS steeg van een dieptepunt van $ 0,00000048 op de dag van de airdrop naar een all-time high van $ 0,00001154 op 25 december, wat een 2.191% rally markeert in slechts één dag.

Het OpenDAO project lanceerde het SOS token om de deelnemers van de niet-fungibele token (NFT) industrie te belonen. Voor haar airdrop op 24 december, begon OpenDAO met het uitdelen van SOS tokens aan gebruikers van OpenSea, de grootste NFT marktplaats.

Het team van OpenDAO zei:

“SOS is dankbaar aan alle NFT-makers, -verzamelaars en -markten voor het voeden van het hele NFT-ecosysteem. Speciale dank gaat uit naar OpenSea voor haar leiderschap in het promoten van NFT handel. Als eerbetoon hebben we OpenSea-verzamelaars gekozen om onze airdrop uit te voeren.”

De OpenDao website zegt dat 50% van de 100 biljoen totale SOS tokens zou worden toegewezen aan degenen die sinds dag één op OpenSea hebben gehandeld. De verdeling van de munten hangt af van het totale aantal transacties van de gebruiker op OpenSea, evenals het bedrag aan Ethereum (ETH), DAI en USD Coin (USDC) dat een gebruiker op het platform heeft uitgegeven.

OpenSea-gebruikers kunnen hun tokens claimen tot 30 juni 2022.

De rest van de tokens zal als volgt worden verdeeld: 10% voor liquidity provider incentives, 20% voor staking incentives en 20% voor de OpenDAO Treasury.

De SOS toegewezen voor OpenDAO zal worden gebruikt om OpenSea scam slachtoffers te compenseren, ontwikkelaarsbeurzen te verstrekken aan deelnemers van het SOS ecosysteem en opkomende kunstenaars, NFT gemeenschappen en kunstbehoud te ondersteunen.

SOS heeft een stap terug gedaan sinds het zijn all-time high noteerde, en het is nu in omloop tegen $0.000006.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN