Ethereum koers

Dit is een enorm bullish factor voor de Ethereum koers, aldus Lyn Alden

In een nieuw interview op YouTube-kanaal Investing Made Simple benoemde Macro-investeringsstrateeg Lyn Alden een over het hoofd geziene factor die de stijging van de Ethereum koers in 2022 zou kunnen veroorzaken. Ze gaf aan waarom de hoeveelheid ETH die is opgesloten in het Ethereum 2.0-stakingscontract dient als een bullish indicator voor de op één na grootste cryptocurrency volgens marktkapitalisatie. Ze zei het volgende:

“Waar ik naar kijk is het Ethereum lock-up contract. Ze lanceerden de Beacon Chain ongeveer een jaar geleden, en ze doen dat stakingscontract, en dat is eenrichtingsverkeer. Zodra je munten hebt vergrendeld, zijn ze daar totdat er iets verandert of totdat de samenvoeging plaatsvindt. Dus een ding waar ik naar heb gekeken, is dat Bitcoin vrij snel van de beurzen komt, maar Ethereum komt zelfs een beetje sneller van de beurzen af, deels omdat het in dat contract gaat.

Kortom, je hebt een illiquide aanbodvorming en zolang dat aanhoudt, is dat een behoorlijk sterke bullish variabele. Ik bedoel, er zit meer dan 8 miljoen ETH in dat contract. Ik denk dat we de 9 miljoen naderen. Ik heb misschien een paar weken niet ingecheckt, en dus over het algemeen is dat een bullish katalysator.”

Gegevens van Etherscan laten zien dat crypto-investeerders 8.793.458 ETH, ter waarde van $35,43 miljard op het moment van schrijven, in het smart contract hebben opgesloten. Degenen die hun ETH in het contract deponeren, willen validators zijn van de volgende iteratie van Ethereum.

Naast deze bullish factor, wijst de investeringsstrateeg er echter ook op dat Ethereum een ​​uitverkoop kan meemaken zodra de gevangen ETH-tokens worden ontgrendeld. Ze zei het onderstaande:

“Ik denk dat als dat eenmaal wordt samengevoegd en ontgrendeld, dat een liquiditeitsgebeurtenis kan zijn. Sommige van die munten hebben behoorlijk grote winsten en sommige mensen willen misschien winst van de tafel halen, dus ik zou meer onzeker zijn na de fusie. Ironisch genoeg zou het een van die nieuwsevenementen kunnen zijn, waar veel anticipatie op wordt opgebouwd en dan is dat misschien een soort katalysator om een ​​​​tijdje af te koelen.

De fusie is een langverwachte gebeurtenis voor Ethereum, aangezien de upgrade de overgang naar een proof-of-stake consensusmechanisme vertegenwoordigt. Het evenement zal naar verwachting plaatsvinden in Q1 of Q2 van 2022.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN