Bitcoin acceptatie

Colombiaans vastgoedobject te koop voor 2,19 BTC

Een Colombiaans platform voor vastgoed, bekend als La Haus, stelt klanten in staat om rechtstreeks onroerend goed te kopen met de toonaangevende cryptocurrency Bitcoin (BTC). Het platform promoot bitcoin-betalingen voor een nieuw vastgoedproject in Santa Marta genaamd Natura City.

De stap kan gezien worden als een uitbreiding van het platform, dat al een dergelijke dienst in Mexico heeft opgezet. Tevens werd bekend dat La Haus voor deze stap samen besloot te werken met betalingsverwerker OpenNode. Door deze samenwerking stelt het bedrijf gebruikers in staat om voor de eigendommen te betalen via Lightning Network of on-chain, afhankelijk van de behoeften van de koper.

De bouw van het complex zal naar verwachting in 2025 worden voltooid en elk appartement heeft een waarde van ongeveer 2,19 bitcoin of 400 miljoen Colombiaanse peso’s. De koper kan 100% in bitcoin betalen, of gewoon een deel van het totaal in BTC betalen en het resterende bedrag via traditionele wegen betalen.

Zoals gezegd is dit is niet de eerste keer dat La Haus besloten heeft om cryptocurrency-betalingen mogelijk te maken in de sector. Eerder dit jaar, in november, begon het bedrijf bitcoin-betalingen te accepteren voor een woningbouwproject op Playa del Carmen, Mexico. La Haus verklaarde destijds dat het de bedoeling was om deze betalingsmogelijkheid uit te breiden naar alle panden die op haar platform staan ​​vermeld.

Over de evolutie van het accepteren van bitcoin-betalingen, verklaarde La Haus, president en mede-oprichter, Rodrigo Sanchez-Rios, het volgende:

“We denken dat Bitcoin de toekomstige reservevaluta zal zijn. In de kern zijn we een technologiebedrijf. Het is logisch dat we pioniers zijn met deze technologie.”

Tevens is La Haus niet het enige bedrijf dat besloten heeft om crypto-betalingen mogelijk te maken. In september schreven wij nog een artikel over het feit dat het in New York gevestigde vastgoedbedrijf Magnum Real Estate Group aangekondigd had dat het Bitcoin accepteert als betaalmiddel voor drie winkels in Manhattan, ter waarde van $29 miljoen.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN