Bullish

Analist is nog steeds bullish en wijst op drie sterke altcoins

Zhu Su, een veteraan in crypto-hedgefondsen, gaf zijn redenen waarom de markt sterk zal blijven herstellen ondanks de recente neerwaartse trend in de cryptomarkt.

In een reeks tweets vol insiderjargon wees de CEO en CIO van het cryptocurrency-hedgefonds Three Arrows Capital op een paar sleutelfactoren die ervoor zorgen dat hij momenteel zeker niet bearish naar de markt kijkt.

“Het is gewoon moeilijk om te bearish te zijn wanneer:

1) Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) voorraden op exchanges naar nieuwe dieptepunten gaan

2) solunavax [Solana, Terra Luna en Avalanche] grote kracht tonen

3) grootste asset allocators ter wereld afgestemd op cryptothese

4) toeristen en op korte termijn gerichte investeerders weggespoeld.”

Wanneer toonaangevende cryptocurrencies zoals Bitcoin en Ethereum niet gemakkelijk beschikbaar zijn op exchanges, geeft dit aan dat de holders niet geïnteresseerd zijn in verkopen.

De drie altcoins die door de heer Zhu worden genoemd, hebben de onrust van de hele markt meegemaakt, en twee van hen zijn de afgelopen 30 dagen zelfs in een groene staat geweest.

Terra is een openbaar blockchain-protocol dat een reeks gedecentraliseerde stablecoins biedt. In de afgelopen maand steeg de native token LUNA met 62,1% van $40,23 naar $65,28.

Het slimme contractplatform Avalanche (AVAX) steeg ook in deze periode en steeg met 6% van $100,68 naar $106,73.

Tegelijkertijd daalde Ethereum’s concurrent Solana (SOL) deze maand 11,6% na een daling van $195,24 dollar naar $172,76.

Daarentegen daalde BTC in dezelfde periode met 19,8% van $56.930 naar $45.700, en het toonaangevende ETH-platform voor slimme contracten daalde deze maand met 4,4% van $3.998 naar $3.825.

De CEO van Three Arrow Capital is van mening dat de recente schokken een noodzakelijk onderdeel zijn van het proces om de volgende supercyclus van cryptocurrency te realiseren.

“Amerikaanse [traditionele financiën]/macro + global retail + logwealth cryptonatives hebben de afgelopen week over het algemeen gecapituleerd voor dynastieke deelnemers.

Dit was de broodnodige risico-overdracht die nodig was om de volgende golf van de supercyclus goed in te luiden.”

In oktober definieerde Zhu de term ‘logwealth’ door te zeggen:

“De voorkeur geven aan logaritmisch boven lineaire rijkdom is de belangrijkste reden waarom mensen [negatieve verwachte waarde] beslissingen nemen, zoals te vroeg verkopen.”

Zhu benadrukt ook een S&P 500-grafiek die is bedekt met BTC en ETH, en laat zijn 392.100 Twitter-volgers zien hoe de neerwaartse prijsactie consistent was in meerdere markten.

“Crypto-markt heeft macro gebruikt als excuus om te verkopen, terwijl het dit feitelijk heeft gedaan om meestal niet-gerelateerde redenen (overgewaardeerde alts, aflossingsstromen aan het einde van het jaar, belastingverkopen, Huobi (exchange) accountsluitingen, logwealthers), die allemaal zijn onironisch van voorbijgaande aard.”

Image
Bron: Zhu Su

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN