Coinbase koers

Coinbase onthult hoe het de metaverse gaat betreden

De CEO van Coinbase, Brian Armstrong, heeft in een recent artikel, in samenwerking met de identiteitsproductleider van het bedrijf, Alex Reeve, de toekomstige routekaart van de beurs gepubliceerd voor het ontwikkelen van metaverse-gerelateerde projecten.

Volgens de blogpost is Coinbase van plan om een “identiteit on-ramp” in de metaverse te creëren. Tevens gaven beide heren aan dat de ontwikkeling van de on-ramp de drijfveer van Coinbase is om met de Ethereum Name Service (ENS) – een open-source, op blockchain gebaseerd identiteitsprotocol – te werken.

Met ENS kunnen mensen non-fungible tokens (NFT’s) aanmaken die kunnen worden gekoppeld aan Ethereum-adressen en webdomeinen, waardoor wallet adressen aanzienlijk minder gecompliceerd worden. Dit kan echter ook ervoor zorgen, aldus Armstrong en Reeve, dat mensen uiteindelijk via ENS hun ​​unieke ID in verschillende virtuele werelden in de metaverse kunnen overdragen.

De beurs heeft echter ook andere plannen om de identiteit in de metaverse te versterken. De blogpost gaf het volgende aan:

“We werken ook aan technologie waarmee je je avatar kunt kopen, je openbare profiel kunt definiëren en onderhouden en vertrouwen kunt creëren. En we werken aan functies zoals Aanmelden met [Eth/Coinbase], waarmee gebruikers zich bij elke app in de Metaverse kunnen aanmelden.”

De blogpost sloot af met aangeven dat ze “weten dat de metaverse zal bestaan” en dat ze “weten dat het een reeks onderling verbonden virtuele werelden zal zijn.” Het ging verder met:

“Ons doel is om het voor iedereen gemakkelijk te maken om hun identiteit vast te stellen en toegang te krijgen tot die werelden op een manier die eenvoudig, vertrouwd en gedecentraliseerd is. Als het ons lukt, zal de Metaverse zijn volledige potentieel kunnen bereiken – en het vrij en open voor iedereen houden.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN