Deze altcoins

Vijf metaverse-projecten met een marktkapitalisatie onder $500 miljoen

Net zoals elke andere markt, maakt de cryptocurrency-markt verschillende trends door. Eerst was het DeFi, toen kwam de hype omtrent NFT’s, vervolgens waren meme-cryptocurrencies aan de beurt en momenteel is het de metaverse.

Met projecten zoals Decentraland en The Sandbox die waarderingen van meerdere miljarden dollars zien, is het duidelijk dat metaverse-munten momenteel veel geld kunnen opleveren (géén financieel advies). In dit artikel zullen we echter vijf metaverse-projecten (in willekeurige volgorde) uiteen zetten die momenteel een marktkapitalisatie hebben van onder de $500 miljoen.

Verasity (VRA) – $145 miljoen

Verasity is een platform voor het delen van video’s gebouwd op de Ethereum-blockchain, wiens missie is om de betrokkenheid en advertentie-inkomsten voor video-uitgevers op verschillende platforms aanzienlijk te vergroten.

Op het moment van schrijven is de marktkapitalisatie van VRA $144 miljoen, wat nog veel ruimte laat om te groeien. VRA heeft een totale voorraad van 19,4 miljard, met een circulerend aanbod van 4,47 miljard.

Mocht je VRA willen kopen, dan is dit mogelijk op verschillende grote beurzen, waaronder KuCoin, Gate.io, Uniswap, Bittrex en meer.

Star Atlas (ATLAS) – $253 miljoen

Star Atlas is een virtuele metaverse van de volgende generatie die is gebouwd op Solana (SOL). Het is een op blockchain gebaseerd strategiespel voor verkenning van de ruimte met een universum met een ruimtethema. Spelers kunnen hun fortuin opbouwen in hun eigen huis in de ruimte, verschillende planeten en sterren verkennen en veroveren, en lid worden van het intergalactische ecosysteem van Star Atlas.

Star Atlas heeft een marktplaats waar spelers zowel binnen als buiten het spel middelen kunnen verhandelen. Daarnaast omvat Star Atlas ook mining-steden, die rijke gebieden van economische activiteit zijn.

Op het moment van schrijven wordt ATLAS verhandeld op $0,12, met een 24-uurs handelsvolume van $22,7 miljoen. ATLAS heeft een circulerend aanbod van 2,16 miljard, met een marktkapitalisatie van $253 miljoen.

Je kan ATLAS kopen op FTX, Gate.io, Raydium, Serum DEX, MEXC, AscentEx (Bitmax) en meer.

MOBOX (MBOX) – $420 miljoen

MOBOX is het team achter de MOMOverse, een platformonafhankelijke metaverse die op alle apparaten kan worden gespeeld. MOBOX bevat ook de collectie MOMO NFT’s, samen met een opkomende MOBOX-keten, een revolutionaire koolstofneutrale blockchain met meer dan 150.000 spelers.

MOBOX is een community-gedreven GameFi-platform gebouwd op de Binance Smart Chain. Het bevat de MOMOverse, die een breed scala aan op blockchain gebaseerde spellen bevat. MOBOX gebruikt DeFi- en NFT-technologie om een ​​free-to-play, play-to-earn-ecosysteem te bieden, waarbij gebruikers worden beloond voor deelname aan de community.

MOMOverse biedt een verscheidenheid aan functies. Het bevat een NFT Marketplace, Block Brawler, een systeem om MBOX en farm NFT’s in te zetten, en een Moversity.

MOBOX is de 3e meest populaire dApp op de Binance Smart Chain, na Bomb Crypto en CryptoMines en wordt op het moment van schrijven verhandeld op $5. De marktkapitalisatie is $420 miljoen, met een 24-uurs handelsvolume van $137 miljoen.

Je kan MBOX kopen op Binance, Gate.io, Poloniex, PancakeSwap, MEXC, LBank en meer.

Starlink (STARL) – $343 miljoen

Starlink wil de eerste echt gedecentraliseerde metaverse bouwen. Het beschrijft zichzelf als het eerste gedecentraliseerde virtuele project dat eigendom is van de gemeenschap. STARL is het governance-token voor het Starl-ecosysteem. Met Starlink kunnen gebruikers virtuele items zoals satellieten, ruimtevaartuigen en landen kopen, verkopen en verhandelen.

STARL heeft een totale voorraad van 10 biljoen, met een circulerende voorraad van 9,9 biljoen. Op het moment van schrijven is de marktkapitalisatie van Starlink $344 miljoen.

Je kunt STARL op een paar beurzen kopen, waaronder OKEx, Gate.io, Uniswap, ShibaSwap en meer.

My Neighbor Alice (ALICE) – $358 miljoen

My Neighbor Alice is een op blockchain gebaseerd multiplayer-spel waarmee gebruikers virtuele stukken land kunnen bezitten en hun eigen eilanden kunnen bouwen.

ALICE-tokens zijn de native cryptocurrency voor het platform dat fungeert als de in-game valuta. My Neighbor Alice draait op Chromia en ze hebben onlangs een fonds van $80 miljoen aangekondigd dat gericht is op het versnellen van ALICE’s metaverse.

Op het moment van schrijven handelt ALICE op $11,73, met een marktkapitalisatie van $359 miljoen.

Je kunt ALICE kopen op Binance, Gate.io, KuCoin, Bithumb, FTX en meer.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN