Bullmarkt

Is de bullish marktstructuur van Bitcoin doorbroken?

De bekende cryptocurrency-analist Willy Woo heeft in een nieuwe aflevering van The Bitcoin Forecast de on-chain-statistieken van de Bitcoin koers bekeken om te bepalen of de bullmarkt van de koningsmunt nog steeds aan de gang is. Hij keek voornamelijk naar de verhouding tussen langetermijnhouders (LTH’s) en kortetermijnhouders (STH’s) van BTC.

Houders van Bitcoin met munten ouder dan vijf maanden worden beschouwd als LTH’s, terwijl houders met munten jonger dan vijf maanden worden beschouwd als houders op korte termijn.

Woo zei dat wanneer LTH’s een piekaccumulatie bereiken, BTC de neiging heeft om een ​​sterke rally te ontketenen die langetermijnhouders in staat stelt hun tegoeden over te dragen aan een nieuwe reeks kortetermijnhouders. Met dit in het achterhoofd, gaf Woo aan dat de LTH’s de afgelopen weken een hoogtepunt hebben bereikt. Hij zei het volgende:

“Lange termijn houders staan op een hoogtepunt, en dus over het algemeen als we in deze zone zijn, heb je piekaccumulatie. Deze jongens hebben de neiging om te verkopen in de rally’s. Je zag dat in de laatste rally van oktober vorig jaar, en toen ze geen munitie meer hadden, houden de kortetermijnhouders die munten vast, meestal de nieuwe investeerders met zwakke handen. We bevinden ons in het sterke gebied waar verkocht werd, wat betekent dat ze de aanzet hebben gegeven tot het nemen van winst.”

De on-chain analist gaf verder aan dat LTH’s met sterke handen alle BTC hebben verzameld die ze kunnen, wat aangeeft dat het onwaarschijnlijk is dat een bearmarkt zich zal manifesteren. Hoewel het moeilijk te zeggen is hoe lang het zal duren, zei Woo dat de bull run waarschijnlijk zo lang zal doorgaan als het duurt voordat LTH’s hun munten doorgeven aan de STH’s:

“Dus structureel is dit behoorlijk bullish. De sterke mannen hebben al hun munitie. Ik zie geen enkele bearmarkt als we uitzoomen. Meestal is dit een teken van kracht, dus afhankelijk van hoe lang dit begint te dalen naar deze lagere regio’s, zullen we ons een timing geven over hoe lang onze bullish fase van de markt zal duren.

Ik verwacht dat deze run door zal gaan, en misschien gaat het tot halverwege 2022, misschien hakt dit veel rond. Het moet nog worden gezien, maar op de lange termijn is het structureel bullish.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN