Polkadot koers analyse

Analist voorspelt enorme rally voor Polkadot en zegt dat Bitcoin de bodem bereikt heeft

De op de voet gevolgde cryptocurrency-analist Crypto Capo heeft recentelijk aan zijn ruim 220.000 volgers op Twitter aangegeven dat hij een epische rally voor Polkadot (DOT) in 2022 verwacht, tevens voorspelde hij een scherp herstel voor de Bitcoin koers.

De pseudonieme handelaar gaf aan dat hij de interoperabele blockchain Polkadot tegen mei volgend jaar met maar liefst 2,471% ziet stijgen ten opzichte van de huidige prijs van $26,25. Hij tweette het volgende:

“DOT-grafiek is niet veranderd, nog steeds dezelfde vooringenomenheid en targets.”

Capo kwam tot deze voorspelling met behulp van de Elliott Wave-theorie, een technische analysebenadering die toekomstige prijsactie voorspelt door de massapsychologie te volgen die zich meestal in golven manifesteert. Volgens de grafiek van Capo maakt DOT zich op voor een sterke stijging in golf drie tot $250, vóór een enorme correctie die Polkadot in een positie brengt om in golf vijf tot $675 te stijgen.

Vervolgens keek de analist naar de Bitcoin koers. Hij gaf aan dat hij gelooft dat de bodem is bereikt voor de koningsmunt. Hij tweette het onderstaande:

“Deze twee correcties lijken erg op elkaar.

– Hetzelfde bewegingspatroon met 3 golven.

– Dezelfde bodemformatie (3 aanrakingen).

– Zelfde financiering+premie negatieve rente.

– Dezelfde verborgen bearish divergentie voor de laatste etappe naar beneden.”

Volgens de grafiek van Capo brengt de corrigerende beweging van Bitcoin op 13 december tot onder $46.000, BTC in een positie om boven $60.000 te stijgen.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN