Altcoin nieuws

Onder de radar Ethereum-concurrent maakt zich klaar voor een stijging van 400%, aldus analist

De presentator van het renommeerde YouTube-kanaal Coin Bureau, met ruim 1,7 miljoen abonnees, heeft in een recente video aangegeven dat een vrij onbekende uitdager van Ethereum (ETH) klaar lijkt te zijn voor een epische rally.

In een nieuwe video vertelde de pseudonieme crypto-analist Guy dat hij optimistisch is over Near Protocol (NEAR), een blockchain die is ontworpen voor schaalbaarheid en stabiliteit en waarmee ontwikkelaars tegen lage kosten gedecentraliseerde applicaties kunnen bouwen, waardoor gebruikers waardevolle activa kunnen beheren zoals geld of identiteit.

Volgens Guy heeft de Rainbow Bridge, waarmee gebruikers crypto-activa tussen Ethereum en Near kunnen verplaatsen, de fundamenten van de munt enorm veranderd. Hij zei het volgende:

“Transactiestatistieken op de Near-blockchain evolueren in de goede richting. Het aantal dagelijkse transacties is sinds de introductie van de Rainbow Bridge in maart met 30x gegroeid en de totale hoeveelheid uitgegeven gas is bijna 20x gestegen zonder tekenen van vertraging.

Deze sterke fundamenten worden duidelijk teruggedraaid in de recente prijsactie van de Near-munt en de middelgrote marktkapitalisatie van het Near-protocol betekent dat het mogelijk, zo niet waarschijnlijk is, dat Near nog eens met 3x tot 5x zal stijgen voordat de bullmarkt voorbij is.”

Hoewel Guy aangaf dat hij optimistisch is over de Ethereum-uitdager, noemde hij wel een probleem dat van invloed kan zijn op het groeivermogen van Near Protocol. Hij gaf het volgende aan:

“Ondanks alle ontwikkelingen, updates, aankondigingen, investeringen en het hebben van een vrij grote aanhang, lijkt Near Protocol geen erg groot gebruikersbestand te hebben. Nu vermoed ik dat dit iets te maken heeft met het feit dat de NEAR-token momenteel niet op Amerikaanse beurzen wordt verhandeld.”

De cryptocurrency-analist vermeldde ook dat NEAR moeite zou kunnen hebben om uit de schaduw van andere grotere smart contract-platforms te stappen. Hij besloot zijn betoog met:

“Het probleem is dat Near Protocol terrein verliest aan andere cryptoprojecten van vergelijkbaar kaliber, zoals Ethereum (ETH) en vooral Solana (SOL). Het viel me op dat de smart contracts van Near Protocol in Rust zijn gecodeerd. De smart contracts van Solana zijn ook gecodeerd op Rust. Dit betekent dat beide projecten waarschijnlijk vechten om de kleine groep Rust-ontwikkelaars die geïnteresseerd zijn in cryptocurrency.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN