Bitcoin

Bitcoin om bullish te worden onder één belangrijke omstandigheid, volgens on-chain analist Will Clemente

De populaire on-chain data-analist William Clement zei dat wanneer één statistiek een kritisch niveau bereikt, Bitcoin (BTC) bullish zal worden.

In de laatste nieuwsbrief van Blockware Intelligence kijkt Clement naar de kostenbasis van Bitcoin (BTC) kortetermijnhouders (STH).

Wat on-chain analyse betreft, is de kostenbasis de gemiddelde prijs waartegen een bepaalde groep investeerders de markt betreedt. Als hun bitcoins minder dan vijf maanden oud zijn, worden bitcoin-investeerders beschouwd als houders op korte termijn.

William Clement vertelde:

“Bitcoin ligt onder de kortetermijnkostenbasis voor de houder, die momenteel op $53.000 ligt. Totdat dit wordt teruggewonnen, niet bullish. Ik zeg niet dat ik een ‘gigabear’ ben, maar voorzichtig totdat de markt me anders laat zien. Blij om bullish te worden als het wordt teruggewonnen. Bearish bevestiging zou een mislukte hertest van de band aan de onderkant zijn.”

Bron: Blockware Intelligence


Clement identificeerde een bullish katalysator voor Bitcoin en verklaarde dat steeds meer BTC zich wendt tot entiteiten met weinig verkoopgeschiedenis. Hij zei dat deze specifieke statistiek heel anders is dan de gegevens in mei, net voor de grootschalige correctie.

“Het illiquide aanbod is de afgelopen week mooi hersteld, wat aantoont dat het aanbod zich verplaatst naar entiteiten met een laag bestedingspatroon. (houd> 75% van de munten die ze innemen vast) Dit is heel anders dan wat we in mei zagen, omdat het tegenovergestelde effect plaatsvond.”

De analist zei ook dat BTC-bulls goed kunnen letten op de financieringsrentes. Volgens Clement zou, voordat BTC een nieuwe bullmarkt start, de financieringsrente van cryptocurrency-uitwisselingen een neutrale of negatieve trend moeten handhaven.

“Als je een bull bent, zou je graag zien dat hij een regime van gemengd/negatief voortzet, vergelijkbaar met wat er gebeurde na september, op weg naar oktober vorig jaar. Dit zou onzekerheid van eeuwigdurende handelaren tonen en als je in theorie zou zien dat de financiering gedempt wordt terwijl de prijs omhoog gaat, zou dat betekenen dat de markt midden in een ongeloof-rally zat.”

Bron: Blockware Intelligence

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN