Crypto Nieuws

Wat is het toekomstperspectief van Polygon (MATIC)?

In een nieuwe video heeft crypto-analist Benjamin Cowen het toekomstperspectief voor Ethereum layer-2-schaaloplossing Polygon (MATIC) besproken. Hij vergeleek het met de twee belangrijkste cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie, Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH), om te peilen hoe de altcoin het in de toekomst zou kunnen doen.

Cowen merkte als eerste op dat hoewel MATIC het de laatste tijd goed doet ten opzichte van de Amerikaanse dollar, hoe het zich verhoudt tot BTC ook een belangrijke maatstaf is. Hij zei het volgende:

“We weten dat we, om echt een aanhoudende doorbraak te hebben, graag zien dat Bitcoin idealiter weer boven de bullmarkt-ondersteuningsband komt. Dat zou het beste scenario zijn voor MATIC als Bitcoin weer boven die niveaus kan komen.

Op dit moment bevindt Bitcoin zich nog steeds onder het niveau en MATIC stijgt nog steeds, dus wie ben ik om te zeggen dat het er niet boven kan stijgen? Maar om de beste marktomstandigheden te hebben, zouden we graag zien dat Bitcoin … teruggaat naar $53k of zo. [Dat] zou eigenlijk best ideaal zijn, en MATIC zou profiteren van zo’n een ideale situatie.”

De volgende stap van zijn Polygon-analyse is het MATIC/ETH-handelspaar, dat volgens Cowen de ultieme barometer is van de sterkte of zwakte van de altcoin. Hij gaf hier het volgende over aan:

“Nu is de echte test, zoals we allemaal weten, wat doet het tegen Ethereum? Wat als het bloedt tegen Ethereum? Bloed het? Niet echt. Dit is een vrij mooie trend hier. En je kunt zien dat het recentelijk weer begon uit te breken.

Het lijkt steun te houden op deze niveaus [0,00036916 ETH, of ongeveer $1,62], het is weer boven de bullmarkt-ondersteuningsband en het nadert ook het eerdere hoogste punt ooit in termen van de MATIC/ETH-waardering.

Om daar te komen, zou het nog eens 61% of 62% moeten stijgen voor een constante waardering van Ethereum. Dat zou de waardering van MATIC in feite tot meer dan $3,50 of zo brengen.”

Cowen besluit zijn analyse door te zeggen dat de algemene vooruitzichten van MATIC er goed uitzien:

“Ik denk dat het een goed project is en het zal waarschijnlijk gedurende de cyclus blijven stijgen en nog een paar rangen stijgen ten opzichte van de huidige marktkapitalisatieranglijsten van veel verschillende altcoins.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN