Pepsi Mic Drop Genesis NFT

Pepsi betreedt de NFT-wereld met gratis NFT’s

Frisdrankgigant Pepsi heeft zijn intrede in de wereld van non-fungible tokens (NFT’s) aangekondigd. De collectie die door het bedrijf wordt gelanceerd, draagt ​​de naam Pepsi Mic Drop genesis NFT en is een eerbetoon aan het erfgoed van het merk dat diep geworteld is in muziek. Deze specifieke NFT is gemaakt om het jaar 1893 te markeren toen Pepsi ontstond, en de token zal worden geplaatst op het Ethereum-netwerk.

De NFT van Pepsi gebruikt een uniek algoritme dat helpt bij het genereren van digitale activa die uniek en totaal anders zijn. De tokens maken gebruik van variaties van de visuele microfoon en zal worden geïnspireerd door de smaken zoals diet Pepsi, Pepsi zero sugar, Red Pepsi en Crystal Pepsi. Sprekend over de lancering van NFT, zei de vice-president van het merk dat Pepsi een sterke merkwaarde heeft die diep geworteld is in muziek en popcultuur.

Wat interessant is, is dat de NFT’s van Pepsi volledig gratis zijn, wat hen uniek maakt in termen van kansen en toegankelijkheid. De reactie van Pepsi’s fans op de NFT’s is als een test voor het bedrijf om te zien hoe het bedrijf deze markt in de toekomst gaat aanvliegen.

Het wachtlijstproces voor de toewijzing van NFT’s is door de organisatie geïnitieerd om ervoor te zorgen dat de tokens eerlijk worden verdeeld en de deelname veiliger en beheersbaarder wordt in termen van de gasvergoeding. Klanten die deel gaan uitmaken van het goedgekeurde wachtlijstproces, krijgen de kans om het token in hun portemonnee te krijgen, en dienovereenkomstig zullen ze hun Pepsi NFT’s op OpenSea kunnen identificeren door te voldoen aan de servicevoorwaarden van het geselecteerde platform.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN