Deze altcoins

Analist Aaron Arnold is erg bullish op deze twee altcoins

De veel gevolgde cyptocurrency-analist Aaron Arnold, met ruim 1,1 miljoen volgers op YouTube, heeft in een recente video twee altcoins geïdentificeerd waarvan hij denkt dat ze een enorm potentieel hebben om te stijgen.

De crypto-analist begon zijn video met de eerste altcoin Chainlink (LINK), een op Ethereum gebaseerde cryptocurrency dat de overdracht van gegevens naar smart contracts van off-chain bronnen mogelijk maakt. Hij gaf aan dat het bedrijf achter het project, Chainlink Labs, een “enorme winst” heeft behaald nadat ex-Google-CEO Eric Schmidt zich als strategisch adviseur bij Chainlink voegde. Hij gaf het volgende aan:

“[Eric Schmidt] zal als strategisch adviseur toetreden tot Oracle-oplossingenprovider Chainlink Labs. Volgens een aankondiging van dinsdag zei Chainlink dat Schmidt de schaalstrategie van het bedrijf zou leiden bij het gebruik van Oracle-netwerken om smart contracts te activeren. Dit is enorm nieuws, een sterk verbonden man, echt enorm nieuws voor Chainlink Labs.”

De crypto-analist ging verder met aangeven dat de tweede altcoin met enorm potentieel Tezos (XTZ) is, een layer-1-blockchain. Hij ging dieper in op het feit dat het zojuist door videogamegigant Ubisoft is geselecteerd als het blockchain-platform om zijn nieuwe in-game non-fungible tokens (NFT’s) te lanceren.

Ubisoft is de uitgever van games als Assassin’s Creed, Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, Far Cry, Just Dance en Prince of Persia. Het bedrijf gaf aan van plan te zijn een “echte metaverse” te bouwen en koos Tezos om “de vroege vormbeperkingen van blockchain voor gaming, inclusief schaalbaarheid en energieverbruik”, te helpen overwinnen.

Als gevolg van dit nieuws, zei Arnold het volgende:

“Mainstream gaminggigant Ubisoft wordt het eerste grote gamingbedrijf dat in-game NFT’s lanceert. Dit is een enorme mijlpaal voor crypto, voor NFT’s en gaming in het algemeen. Nu zal de gaminggigant NFT’s daadwerkelijk implementeren binnen een van zijn belangrijkste franchises in een nieuw initiatief dat op Tezos draait. Dit is enorm voor adoptie en een grote overwinning voor Tezos. ”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN