Ethereum koers

Topanalist zegt dat één crypto-activum het herstel van de bullmarkt zal leiden

Een nauwlettend gevolgde cryptocurrency-analist en -handelaar citeerde een altcoin waarvan hij denkt dat deze de bullmarkt voor cryptocurrency opnieuw zal aanwakkeren.

Credible, een anonieme cryptocurrency-strateeg, vertelde zijn 275.300 Twitter-volgers in een nieuwe video dat de brute correctie van Ethereum tegen Bitcoin (ETH/BTC) laat zien dat de markt nog steeds bullish is.

Credible vertelde zijn volgers:

“Ik ben optimistisch over Ethereum en ook in het algemeen, zolang we deze maandelijkse ondersteuning 0,075 BTC ($3.662) vasthouden. Ik wil jullie laten zien op deze enorme daling die we net zagen, Ethereum/Bitcoin houdt prachtig stand… Dit is wanneer alts de leiding nemen, wanneer alts beginnen te schijnen, jongens.

Als dit een berenmarkt was, zou Ethereum/Bitcoin nu niet opduiken wanneer Bitcoin corrigeert. Het zou heel, heel hard vallen. Het houdt steun. We duwen omhoog – bullish.

Ik denk dat alts harder zullen terugveren van deze daling dan Bitcoin. Ik denk dat vooral Ethereum het buitengewoon goed gaat doen.”

Op het moment van schrijven is de ETH/BTC-handelsprijs 0,085 ($4.071), wat in de afgelopen 24 uur met een minimale 1% is gestegen, aangezien we sinds het einde van de middag weer aan het dalen zijn.

Kijkend naar Bitcoin (BTC), is Credible ook optimistisch over de vooruitzichten van de koning van cryptocurrencies, zelfs na een epische crash, waarbij BTC in minder dan een uur kelderde van $52.000 naar $43.500.

Volgens de cryptostrateeg is hijzelf van mening dat de diepe correctie van gisteren het einde markeert van de BTC-macrocorrectiefase.

“Ik geloof dat we die platte correctie nu afronden. De verwachting is dat we een hoger dieptepunt bereiken boven de dieptepunten op $30.000 en alles daarboven is prima, en ik denk dat dat is wat we nu zien.”

Op het moment van schrijven handelde Bitcoin op $48.500, wat op de dag ongeveer 1% gestegen is.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN