Crypto YouTubers

Deze vijf altcoins kunnen de komende maanden flink stijgen, aldus analist

De veel gevolgde cryptocurrency-analist Jason Pizzino heeft in een recente YouTube-video, aan zijn ruim 240.000 abonnees, aangegeven welke altcoins volgens hem de komende maanden zullen stijgen.

De eerste op de lijst van Pizzino is Curve Dao Token (CRV), de governance-token voor Curve Finance, een gedecentraliseerde beurs voor stablecoins. Pizzino vertelde zijn volgers dat de Bitcoin-grafiek van CRV er bullish uitziet. Hij zei:

“Zal het pompen zoals The Sandbox? Waarschijnlijk niet, want ik denk niet dat de visie en de opwinding en de hoop en dromen in een DeFi-project kunnen worden gestopt zoals ze kunnen met een NFT/gaming/metaverse-project. Maar ik denk dat er een aantal grote winsten te behalen zijn in iets dat zo strak op de grafiek als deze staat.”

Tweede op de lijst van analisten is MATIC, het native token voor de blockchain-schaaloplossing Polygon. Hij gaf aan dat MATIC net begint “zijn benen te vinden” na zijwaarts te zijn gegaan tegenover Bitcoin. Hij merkte op dat als het algemene cryptoverhaal verschuift naar Ethereum (ETH), Polygon er goed uitziet.

Zijn volgende keuze is LUNA, de native token voor het smart contract-platform Terra. Pizzino merkte echter op dat hij optimistischer is over CRV en MATIC dan over LUNA.

De vierde keuze van de handelaar is STX, de native asset voor Stacks, een open-source blockchain-netwerk en een Bitcoin-ontwikkelaarsproject. Pizzino merkte op dat Stacks al uitbreekt en op korte termijn winst kan maken. Hij gaf het volgende aan:

“Je wilt zien dat het in de all-time highs blijft … Worden ze zo groot als metaverse? Ik heb al gezegd dat ik dat niet denk. Maar ik wil kijken naar iets dat dit kwartaal of volgend kwartaal gaat veranderen. Omdat ik niet zeker ben van die grotere metaverse cryptocurrencies, omdat ik denk dat ze hun kans hebben gehad.”

De laatste van de vijf altcoins op de lijst van de analist is RUNE, de native asset voor THORChain, een blockchain-platform dat tot doel heeft de veilige en goedkope overdracht van activa tussen verschillende blockchains te vergemakkelijken. Pizzino merkte op dat RUNE hogere dieptepunten en hogere hoogtepunten heeft gemaakt tegen Bitcoin (BTC). De analist zei dat het actief ook harder moet gaan stijgen dan Ethereum omdat het “de sterkste speler op dit moment” is.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN