Adidas NFT

Adidas Originals zet vol in op de metaverse

Na de recente aankondiging vanuit Adidas Originals omtrent de nieuwe samenwerking met Coinbase, heeft het bedrijf opnieuw zijn toewijding aan de metaverse bevestigd door een samenwerking aan te kondigen met de populaire non-fungible token (NFT) collectie Bored Ape Yacht Club. Het tweette het volgende:

“Vandaag springen we in de metaverse met Bored Ape Yacht Club, gmoneyNFT & PUNKS Comic. Het is tijd om een ​​wereld van onbegrensde mogelijkheden te betreden.”

In de tweet voegde het kledingmerk ook een websitelink toe, waarop een NFT en een download mogelijkheid weergegeven wordt van de Adidas applicatie, genaamd CONFIRMED. In deze app zullen waarschijnlijk ook de nieuwste NFT-drops worden weergegeven.

Adidas en de metaverse

In de eerdere aankondiging van de samenwerking met Coinbase, gaf het al aan dat het deel uitmaakt van de strategie van het kledingbedrijf om voet aan de grond te krijgen in de metaverse. “De metaverse is momenteel een van de meest opwindende digitale ontwikkelingen, waardoor het een interessant platform is voor Adidas”, vertelde een woordvoerder van Adidas onlangs aan CityAM.

Twee dagen eerder kondigde The Sandbox, een op blockchain gebaseerde virtuele gamingwereld, ook aan dat het populaire schoenenbedrijf op 22 november een stuk virtueel land naar het merk heeft vernoemd. Het is echter onduidelijk waar het digitale onroerend goed voor zal worden gebruikt of hoeveel het waard is.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN