Bitcoin prijs

Dit zijn de volgende stappen voor Shiba Inu, Cardano en drie andere altcoins, aldus analist

De gerenommeerde cryptocurrency-analist – met ruim 150.000 volgers op Twitter, genaamd Altcoin Sherpa – heeft recentelijk aangegeven wat de volgende stappen kunnen zijn voor Shiba Inu (SHIB), Cardano (ADA), Terra (LUNA) en twee andere altcoins.

De analist begon met aan te geven dat hij op korte termijn optimistisch is over ADA, nadat het smart contract-platform erin slaagde boven de steun te blijven van $1,48. Hij gaf echter wel aan dat hij op de lange termijn minder positief is. Hij tweette het volgende:

“ADA: Geen slechte plek voor een long. Ondersteuning/weerstandsniveau, 0,50 Fibonacci-niveau ook. Ik zou dit echter nog steeds niet hodlen, maar het zou een swingtrade zijn.”

De volgende op de radar van de analist is de populaire meme-cryptocurrency Shiba Inu. De cryptostrateeg verwacht dat SHIB een snelle bounce zal veroorzaken, voordat de neerwaartse trend wordt hervat, tenzij de Dogecoin-concurrent erin slaagt om ongeveer op $0,000047 te consolideren:

“SHIB: Bodem op korte termijn is waarschijnlijk behaald. Verwacht wordt dat er zich een soort lagere high zal vormen. Als dit consolideert op 0,50 [Fibonacci-niveau], zal er een explosievere beweging komen (maar naar mijn mening zal het veel langer duren).”

Een andere munt op de lijst van de handelaar is het gedecentraliseerde financiële (DeFi) betalingsnetwerk Terra, waarvan Altcoin Sherpa aangaf dat het op het punt staat uit te barsten naar nieuwe recordhoogtes:

“LUNA: Nog steeds een hoog tijdsbestek bullish marktstructuur, stuur het maar naar all-time highs.”

De vierde munt op de radar van de analist is het op blockchain gebaseerde game-ecosysteem The Sandbox (SAND). Altcoin Sherpa brengt twee mogelijke scenario’s voor SAND in kaart nadat de munt een bearish lagere high-structuur had gedrukt. Hij tweette:

“SAND: Mijn plannen staan ​​hieronder. Laten we eens kijken waar dit heen gaat. Over het algemeen denk ik persoonlijk dat er net een lagere high is gedrukt en dat we lager gaan. Als er een hoger dieptepunt komt, zullen we wat consolideren, en dan vermoed ik nog een duw hoger.”

De laatste munt is Theta Network (THETA), een peer-to-peer distributieplatform voor videocontent. Volgens Altcoin Sherpa kan THETA een enorme rally lanceren zodra het weerstand heeft weggenomen bij $9,61:

“THETA: Als dit beweegt, zal het explosief zijn. Het varieert al geruime tijd en ik denk dat deze meestal zijn eigen marktcyclus heeft. Ik zou dit echter niet als een actieve handel kopen.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN