Bitcoin koers

MicroStrategy koopt de dip en voegt 7.002 BTC toe

Het beursgenoteerde Amerikaanse softwarebedrijf MicroStrategy kondigde vandaag aan dat het wederom de dip gekocht heeft. Het gaf aan dat het 7.002 extra Bitcoin (BTC) gekocht heeft voor ongeveer $414,4 miljoen in contanten.

Het bedrijf kocht deze Bitcoins tegen een gemiddelde aankoopprijs van $59.187 per munt en kocht het als onderdeel van zijn aankoop in het vierde kwartaal, dat wil zeggen in de periode tussen 1 oktober en 29 november. De CEO van het bedrijf, Michael Saylor, tweette het volgende:

Saylor gaf aan dat MicroStrategy nu in totaal 121.044 BTC bezit, goed voor bijna $7 miljard tegen huidige prijzen. Het bedrijf heeft momenteel een enorme winst van ongeveer $3 miljard behaald op haar bezit, aangezien het deze bitcoins kocht tegen een totale aankoopprijs van $3,57 miljard met een gemiddelde aankoopprijs van ongeveer $29,534 per BTC. De huidige Bitcoin koers staat momenteel op ongeveer $57.280 (of ongeveer €50.930).

Hoewel de Bitcoin-investering van MicroStrategy tot nu toe vruchten afwerpt, vragen velen zich af wat er gebeurt als BTC op een bepaald moment in de toekomst crasht. Sommige waarnemers gaven onlangs aan dat als de prijs van Bitcoin ver genoeg zou dalen, MicroStrategy moeite zou kunnen hebben om zijn schuld van meer dan $2 miljard te betalen die het is aangegaan om deze aankopen te doen.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN