Dogecoin

Binance heropent stortingen en opnames van Dogecoin

Binance heeft eerder vandaag aangekondigd dat het stortingen en opnames van Dogecoin (DOGE) weer heeft hervat, nadat de beurs de functie had bevroren vanwege een fout in de update, die ertoe leidde dat transacties van een jaar oud werden verwerkt die in het systeem bleven hangen vanwege te lage kosten.

De beurs bracht in reactie hierop weer een blogpost uit waarin de problemen werden beschreven. Het ontving hier echter kritiek op van de CEO van Tesla en zelfbenoemde Dogefather Elon Musk, die het volgende tweette:

“Hey Changpeng Zhao, wat is er aan de hand met je Doge-klanten? Klinkt vaag.”

En ging verder met:

“Doge-houders die Binance gebruiken, moeten worden beschermd tegen fouten die niet hun schuld zijn.”

Changpeng Zhao, de CEO van Binance, nam echter wraak op de miljardair door te reageren met een link van een nieuwsartikel die wees op een fout in het Tesla-systeem dat op zijn beurt weer leidde tot een terugroepactie van duizenden auto’s. Hij tweette:

“Elon, we zijn er vrij zeker van dat het een probleem is met de nieuwste Doge-portemonnee. We zijn in gesprek met de ontwikkelaars. Excuses voor het eventuele ongemak dat dit voor u heeft veroorzaakt.

Wat is hier gebeurd?”

De twee CEO’s sloten echter na dit incident vrij snel weer de vrede, waar Musk beweerde dat hij alleen maar op het probleem wees, terwijl CZ het ermee eens was dat hij overdreven reageerde vanwege het woord “vaag” in de opmerking van Musk. De CEO van Tesla waarschuwde gebruikers echter nog steeds voor de problemen met de gecentraliseerde platforms.

Binance heeft ondertussen vandaag onthuld dat het een nieuwe Dogecoin-portemonnee heeft gebouwd om het probleem op te lossen en herhaalde ook de opmerking van Musk:

“Het was een onwaarschijnlijk en ongelukkig toeval voor Binance, het DOGE-netwerk en DOGE-hodlers. Als wij bij Dogecoin Core-beheerders en Binance hadden geprobeerd dit te plannen, zouden we dat gewoon niet hebben kunnen – niet helemaal de vage omstandigheden die sommigen hadden gesuggereerd. “

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN