Deze altcoins

Deze vijf altcoins kunnen binnenkort uitbodemen, aldus analist

De populaire cryptostrateeg en -handelaar, Altcoin Sherpa, brengt de niveaus in kaart waar Polkadot (DOT), The Sandbox (SAND) en drie andere low-cap altcoins kunnen stuiteren en mogelijk bodems kunnen uitsnijden.

Hij gaf aan zijn 152.000 Twitter-volgers aan dat interoperabele blockchain Polkadot (DOT) een instroom van vraag kan zien zodra het 200-daags exponentieel voortschrijdend gemiddelde (EMA) bereikt, dat momenteel op $32 schommelt. Hij tweette het volgende:

“DOT: meer consolidatie verwacht in het bereik van $30- $40. 200 dagen EMA zou hier ondersteuning moeten zijn.”

De volgende munt die de analist op de radar heeft is het op blockchain gebaseerde gaming-ecosysteem The Sandbox (SAND). Volgens Altcoin Sherpa zoekt hij naar SAND-entries rond de $5. Hij tweette het volgende:

“Waarschijnlijk een om de dip op te kopen. De sterkste munten worden het snelst teruggekocht.”

De derde altcoin is CRO, de cryptocurrency die het betalings-, handels- en financiële dienstenplatform van Crypto.com aandrijft. Volgens Altcoin Sherpa kan ondersteuning voor een laag tijdsbestek enige verlichting bieden voor CRO:

“CRO: geduldig wachten op $0,60.”

Een andere munt op de lijst van de handelaar is Oasis Network (ROSE), een smart contract-platform dat prioriteit geeft aan privacy voor open financiering. De crypto-analist gaf aan dat hij verwacht dat ROSE een bodem zal bereiken van rond de $0,29. Hij tweette het volgende:

“Goede eerste reactie op de 0.618 [Fibonacci-niveau]. Het is waarschijnlijk dat dit een lagere high maakt als het sterk doorgaat. Ik zie dit liever een beetje consolideren op 0,618 en dan een solide bodem vormen voor vervolg.“

De laatste munt op de radar van Altcoin Sherpa is het betalingsinfrastructuurplatform COTI. De crypto-analist gaf aan dat COTI momenteel de 200-daagse EMA respecteert als ondersteuning ($0,37), maar voegde eraan toe dat een nieuwe uitverkoop de tokenprijs kan verlagen tot $0,30:

“Eerste goede tik van de 200-daagse EMA. Ik denk dat deze hier op korte termijn een bodem zal vinden. Meer ondersteuning op het 0.618 [Fibonacci-niveau] wel.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN