bitcoin koers

Bitcoin koers moet dit belangrijke niveau vasthouden, aldus analist

De populaire on-chain analist Will Clemente heeft recentelijk aan zijn 430.000 Twitter-volgers aangegeven dat hij het nieuwe ondersteuningsniveau voor Bitcoin (BTC) heeft geïdentificeerd na de laatste door COVID veroorzaakte prijsdaling van de cryptomarkt. Hij gaf aan dat $53.000 het ondersteuningsniveau is om in de gaten te houden, en het hem niet zou verbazen als de koningsmunt getest wordt op dit niveau, aangezien hij nog geen grote flushes heeft gezien. Hij tweette:

“Covid variant nieuws is niet ideaal. Maar om een ​​aanzienlijke hoeveelheid [liquidaties] of [open interest] flush te zien, dus een lagere wick is heel goed mogelijk. De STH (korte termijn houder) -kostenbasis, of wat ik de ‘on-chain bull market support band’ heb genoemd, zit echter op $53.000.”

Als we echter verder kijken naar de nieuwsbrief van Clemente, dan zien we een uitgebreidere analyse over de huidige staat van de markt. Hij gaf aan dat uit gegevens over de uitgegeven output-winstverhouding (SOPR) blijkt dat BTC-investeerders nog niet klaar zijn om hun tokens met verlies te verkopen, een signaal dat de ondersteuning sterk genoeg zal zijn. Hij ging verder met stellen dat hij daar een patroon ziet waarbij sterke Bitcoin-houders de verkoopdruk van kortetermijnhouders opvangen:

“Er is op dit moment een duidelijke bullish divergentie tussen de illiquide aanbodschokverhouding en de prijs. Illiquide aanbodschok vergelijkt liquide entiteiten (verkopen 50% van de BTC die ze innemen) en zeer liquide entiteiten (verkopen 75% van de munten die ze innemen) met illiquide entiteiten (houden 75% van de munten die ze binnenkrijgen). Dit betekent dat het aanbod zich verplaatst naar entiteiten met weinig verkoopgeschiedenis. Als dit begint af te nemen, zal ik bearish worden, maar voorlopig blijft het een gestage stijging.”

Clemente concludeerde dat hij, ondanks de recente correctie, nog steeds optimistisch is over de Bitcoin koers, maar hij is klaar om zijn standpunt te veranderen zodra hij ziet dat belangrijke on-chain-statistieken duidelijke bearish signalen afdrukken:

“Als we ons inderdaad in een bullmarkt bevinden, is de asymmetrie op dit moment erg scheef naar boven. De ongeldigverklaring zou gedurende meerdere dagen onder de $53.000 beginnen te komen, waarbij SOPR hieronder doorbreekt en er niet in slaagt om 1 van de onderkant te heroveren, evenals een illiquide aanbodschok begint te draaien.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN