Shiba Inu nieuws

Shiba Inu (SHIB) bereikt mijlpaal van één miljoen houders

De populaire meme-cryptocurrency Shiba Inu (SHIB) is vastbesloten om zijn dominantie in de ruimte te bewijzen en heeft dit met succes gedaan. De munt heeft recentelijk meer acceptatie gekregen door prominente bedrijven, daarnaast is de gemeenschap achter de munt ook flink gegroeid in de afgelopen maanden. Het is namelijk duidelijk geworden dat Shiba Inu de belangrijke mijlpaal van één miljoen houders heeft overschreden.

De investeerdersbasis van Shiba Inu is snel gegroeid sinds de altcoin in oktober een nieuwe all-time high neerzette. Zijn aanvankelijke faam was afkomstig van het feit dat hij werd aangeprezen als de “Dogecoin-killer” en aangezien de laatstgenoemde de afgelopen tijd in populariteit gedaald is, wist Shiba Inu zijn naam waar te maken. Het werd één van de best presterende cryptocurrencies in 2021 door binnen enkele maanden 900% winst te behalen.

Door deze groeiende populariteit wist de meme-cryptocurrency vermeldingen te verkrijgen op grote crypto-beurzen en dit hielp het vertrouwen in de toekomst van de munt te vergroten. Naarmate het handelsvolume op deze beurzen groeide, nam ook het aantal houders toe.

Een prominente ontwikkeling waarbij investeerders schreeuwden om een ​​deel van het digitale activum te bezitten, was een investeerder die van $8.000 ruim $5 miljard te maken. De belegger had in 2020 voor $8.000 aan cryptocurrency gekocht en tegen oktober 2021 was zijn portemonnee miljarden dollars waard. Dit zorgde op zijn beurt weer voor een versterking van de geloofwaardigheid van Shiba Inu als investeringsoptie.

Shiba Inu domineert tevens gesprekken op social media sinds het digitale bezit een paar maanden geleden in de schijnwerpers kwam te staan. Twitter was in de ban van het praten over SHIB tot het punt dat het top cryptocurrencies zoals Bitcoin en Ethereum had ingehaald in termen van vermeldingen.

De meme-cryptocurrency hield daar echter niet op. Google-zoekopdrachten naar Shiba Inu waren in deze tijd ook dramatisch gestegen met rapporten die aantoonden dat het een van de topzoekopdrachten was voor 30 staten in de Verenigde Staten.

Ondanks dit alles heeft de prijs van de activa geleden in de markt. Shiba Inu boekte de afgelopen week een verlies van 17%, waardoor het cumulatieve verlies 50% minder is dan de ATH. Dit heeft ertoe geleid dat het momenteel de 12e cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie is. CRO, de munt van de Crypto.com, volgt SHIB echter op zijn hielen en staat op het punt om de munt naar de 13e plek te degraderen.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN