Airdrop Flare

Dit zijn zes mogelijk aankomende airdrops, aldus Coin Bureau

De host van het veel gevolgde YouTube-kanaal Coin Bureau, ook wel bekend als Guy, heeft in een recente video aangegeven dat er waardevolle crypto-airdrops aan de horizon staan, terwijl hij tevens in het kort uitlegde wat airdrops precies zijn.

Guy vertelde zijn 1,67 miljoen abonnees dat, hoewel de meeste airdrops tegenwoordig tokens weggeven die waarschijnlijk heel weinig waard zullen zijn, een paar gevestigde blockchains munten zullen uitdelen aan handelaren die bereid zijn om aan de vereiste interactieve eisen te voldoen. Hij zei het volgende:

“De waarheid is dat er ongetwijfeld veel andere projecten zijn die hun tokens nu gratis weggeven, maar dat komt omdat de meeste vrij waardeloos zijn. Het zijn echter die airdrops die worden verspreid door populaire projecten in ecosystemen die het meest lucratief zijn, die meer dan een paar duizend waard zijn. Dit zijn degenen waar u waarschijnlijk over zult horen. De meeste van deze spraakmakende airdrops waren in de gedecentraliseerde financiële ruimte (DeFi), waar mensen op de een of andere manier met een protocol of DApp moesten hebben gewerkt.”

Guy speculeerde verder dat crypto-portemonnee MetaMask, layer-2 Ethereum-schaaloplossingen Arbitrum en Optimism, en populaire NFT-marktplaatsen zoals OpenSea, de Bored Ape Yacht Club en Solana’s gedecentraliseerde beurs Solanart de volgende tokenloze blockchain-projecten zijn die in de toekomst airdrops kunnen hosten. Hij gaf het volgende aan:

“Er is een overvloed aan low-value airdrops die je vrijwel niets opleveren … Ik denk dat als je echt je kansen op een lucratieve airdrop wilt vergroten, je die services en protocollen moet gebruiken die echt waarde toevoegen. Die je toch zou gebruiken en niet alleen voor de kans op een airdrop. Bovendien hebben de projecten die de waarde bieden, meer kans om een ​​waardevolle token te hebben als die gelanceerd wordt, dat is niet meer dan logisch. Hetzelfde geldt voor alles in de NFT-ruimte.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN