DOGE

Binance CEO pikt kritiek van Elon Musk niet

Binance heeft onthuld dat het zijn Dogecoin (DOGE) -portemonnee helemaal opnieuw op gaat bouwen, nadat een recente upgrade-glitch heeft geleid tot hevige controverse voor de cryptocurrency-beurs.

Binance, ‘s werelds grootste cryptobeurs qua handelsvolume, bevindt zich weer in heet water, maar niet om wettelijke redenen. Het probleem ontstond bijna een week geleden toen Binance de Dogecoin (DOGE) -portemonnee op zijn platform besloot up te graden. Een storing in de upgrade leidde tot de uitvoering van transacties van een jaar oud die vastzaten in het systeem vanwege lage kosten.

Dogecoin-houders op Binance onthulden later dat de beurs transacties vanaf hun account uitvoerde zonder hun toestemming en het nu van hen terugeisen, ook al staat er geen DOGE op hun rekeningen. De uitwisseling heeft naar verluidt ook gedreigd opnames voor deze gebruikers op te schorten en te bevriezen.

Dit alles trok echter de aandacht van de zelfbenoemde Dogefather en CEO van Tesla Motors Elon Musk, die de Binance CEO Changepeng Zhao en het bedrijf bekritiseerde voor hun slechte behandeling van het probleem. Hij tweette het volgende:

“Hey Changpeng Zhao, wat is er aan de hand met je Doge-klanten? Klinkt vaag.”

Binance reageerde op Musk’s tweet en probeerde het probleem uit te leggen en hoe ze ermee omgaan. Musk verwierp echter hun reactie en beweerde dat de fout van de beurs geen verliezen voor de klanten zou mogen veroorzaken. Hij zei het volgende:

“Doge-houders die Binance gebruiken, moeten worden beschermd tegen fouten die niet hun schuld zijn.”

Na Musk’s reactie op de officiële Twitter-accounts van Binance, besloot Changpeng Zhao het heft in handen te nemen en reageerde op Musk’s tweet met een kop uit The Guardian over Tesla’s terugroepactie van 12.000 voertuigen veroorzaakt door een communicatieprobleem. Zhao tweette:

“Elon, we zijn er vrij zeker van dat het een probleem is met de nieuwste Doge-portemonnee. We zijn in gesprek met de ontwikkelaars. Excuses voor het eventuele ongemak dat dit voor u heeft veroorzaakt.

Wat is hier gebeurd?”

Wat vinden jullie van deze actie van de CEO van Binance tegen Elon Musk? Laat het ons weten op onze socials!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN