Cardano

Cardano koers zal nog enige tijd zijwaarts bewegen, voorspelt analist

De gerenommeerde cryptocurrency-analist Benjamin Cowen heeft in een recente strategiesessie op YouTube zijn vooruitzicht op Cardano (ADA) bijgewerkt, aangezien de Ethereum-concurrent in een neerwaartse trend blijft zitten. Hij gaf aan dat ADA een groot handelsbereik is binnengegaan, en voegde eraan toe dat hij verwacht dat het binnen de komende vier maanden zal uitbreken.

“We hebben in ieder geval het venster bereikt waarin ik geloof dat we ADA uiteindelijk naar boven zullen zien uitbreken, beginnend van half november tot ergens eind maart, daar speculeer ik twijfelachtig over, op basis van enkele eerdere trends die we hebben gezien.”

Cowen ging verder met aangeven dat ADA onder de steunband voor de bullmarkt is gezakt, wat een combinatie is van het 20-weeks simple moving average (SMA) en het 21-weeks exponentiële voortschrijdend gemiddelde (EMA). Hij zei de daling kwam door recente correctie van de Bitcoin koers, die de koningsmunt van $69.000 naar minder dan $56.000 bracht, en daarmee een groot deel van de cryptomarkt meenam.

Kijkend naar Cardano tegen Bitcoin (ADA/BTC), zei Cowen dat het op het punt staat naar beneden te gaan, wat erop duidt dat BTC het beter gaat doen dan ADA. Hij noemde echter één katalysator die een einde zou kunnen maken aan een dergelijke trend.

“Het enige dat ik kon zien waardoor dit niet zou bloeden, is als we het Cardano-ecosysteem echt gaan zien ontwikkelen. Als we daadwerkelijk zien dat er smart contracts worden gelanceerd en mensen het ecosysteem gebruiken, zou ik op korte termijn iets optimistischer zijn.”

Cowen gaf tot slot aan dat Cardano’s rustige zijwaartse handel typisch is voor de cryptomarkt en merkte op dat eerdere cycli munten, zoals Ethereum (ETH), ook lange tijd zijwaarts gingen voordat ze explosieve bewegingen naar boven maakten.

“Ik begrijp dat we deze saaie tijden kunnen doormaken, de ‘Waarom doet ADA niets?’-fase, maar kijk, we zagen hetzelfde met Ethereum in de laatste marktcyclus. We zagen fasen waarin het een jaar lang in feite zijwaarts ging. In wezen is dat wat ADA doet. Het gaat de afgelopen 38 weken zijwaarts.

Dit is niet nieuw. We hebben dit gezien bij andere projecten. Als je me niet gelooft, kijk dan eens naar Ethereum. Je kunt de laatste marktcyclus zien, er zijn zeker fasen waarin Ethereum meer of minder dan een jaar min of meer zijwaarts ging.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN