Michaël van de Poppe identificeert interessegebieden voor BTC, ETH, ADA en LTC

De populaire Nederlandse cryptocurrency-handelaar Michaël van de Poppe heeft recentelijk aan zijn bijna 500.000 Twitter-volgers (laten we hem tot deze magische grens helpen door hem te volgen) aangegeven dat hij kijkt naar interessante gebieden voor Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Cardano (ADA) en Litecoin (LTC).

Van de Poppe begon met aangeven dat “we een kortetermijnbounce op Bitcoin tegemoet gaan”, eraan toevoegend dat prijscorrecties een gezond onderdeel zijn van bullmarktcycli. Hij tweette het volgende:

“Ter herinnering: Bitcoin kan zelfs corrigeren tot $48-50K en toch bullish zijn. Ik verwacht dat er een langere cyclus zal plaatsvinden en een gezonde correctie [maakt daar deel van uit].”

Hij gaat verder met het bekijken van de BTC-grafiek om uit te stippelen wat hij een “relief rally” noemt. Hij gaf tevens aan dat Ethereum hetzelfde pad kan bewandelen als de nummer één cryptocurrency:

“De eerste zeer belangrijke regio is getroffen voor Bitcoin. Het zou me niet verbazen als we een kortetermijn relief rally uit deze regio krijgen, aangezien we zojuist een correctie van 16-18% hebben gezien. Hetzelfde geldt voor ETH.”

Vervolgens kijkt Van de Poppe naar het smart contract-platform Cardano, wiens native token ADA vandaag is gedaald van een hoogtepunt van 8 november van $2,38 naar $1,87. Hij zei:

“Cardano corrigeert nog steeds. Mogelijk zal de haat op dit punt nog groter worden. Dat maakt me geïnteresseerd. We zouden een correctie kunnen zien naar het gebied van $1,50, maar dan denk ik dat de correctie voorbij is.”

Wat betreft het zogenoemde digitale zilver, Litecoin (LTC), benadrukte de analist een interessegebied op de prijsgrafiek. Hij tweette de volgende grafiek:

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!