Ethereum koers

MyPileus: Waar gaat de nieuwe ‘Ethereum killer’ Kadena (KDA) naar toe?

Zoals jullie allemaal vast al gezien hebben in jullie portfolio, is het een mindere week geweest voor Bitcoin en de meeste altcoins. Vandaag zullen we ons gaan concentreren op de nieuwe opkomende ‘Ethereum killer’ Kadena (KDA) vs USDT op daily timeframe. Zoals gebruikelijk, zullen wij onze lagen techniek toepassen om deze munt te analyseren. Hierbij maken we gebruik van de MyPileus tekentools op TradingView, waarin Orderblocks / Momentum meter / SUD’s / Trading ranges / VPVR / Paterns steeds de basis vormen voor onze analyse. Een analyse stelt ons in staat om een gameplan op te maken waarmee dan pas een trade kunnen in plannen. Het creëren van een gameplan gebeurt dus in essentie door het zoeken van confluence, wat ons op zijn beurt een hogere kans van slagen geeft.

LET OP! Dit is géén financieel advies!

Momentum meter

Deze indicator laat ons momenteel op het moment van schrijven een ranging fase zien, die lichtjes overheld momenteel naar neerwaartse prijsactie. Willen we hier op zoek gaan naar confirmatie van trend reversal of continuation, dan markeren we onze momentum meter band, zowel van onder als van boven. Closes onder of boven de lijnen zijn dus goeie triggers maar ook logische punten van entry. Closes onder 19.25 vandaag speelt de bears vooral in de kaarten. Close er boven is een (voorlopige) vrijstelling en dus een kans voor de bulls.

Orderblocks

De OBS geven ons aan dat we nu momenteel van een bearish orderblock vandaan komen, mooie confluence bij onze momentum meter band. Momenteel wijst het in de richting van downtrending. 22.4658 dollar als level to break voor reversal (dus een close erboven op daily time frame) en eerst volgende bull orderblock in de regio 7 a 6 dollar. Dit is dus best wel een stuk lager dan de koers van dit moment.

SUD’s

Deze geven ons momenteel aan dat er een nieuwe steun geprint werd op en rond 18.7593 dollar. Dus het is nog steeds het meest greediest punt om in te stappen en valt ook in de zone/confluence van de momentum meter.

Trading ranges

Deze is hier voor mezelf zeer duidelijk. We zitten volgens de trading ranges techniek in the middle of nowhere. De logica volgen is dan ook als volgt. De ranges zijn momenteel zo groot dat we deze keer deze techniek even buiten beschouwing houden. Wat nemen we wel mee is het eerst volgende EQ boven ons als zijnde een geldig take profit punt.

Paterns

We kijken van links naar rechts, en dan is duidelijk te zien dat we in een ascending broadening wedge figuur bewegen. De huidige candles bewegen nu vooral rustig in een compressie formatie. Dus het is duidelijk dat de trending nog moet gebeuren hier, het echte werk moet nog gebeuren. Deze kan naar beide kanten uitbreken, zoals alle andere patronen trouwens. we gebruiken ze enkel en alleen als measerment targets. target daar op en rond 35.06. bigger uptrendline,

VPVR

Zelfde stappen zoals anders, de volumezones markeren. De twee witte boxen zijn hier de zones van interesse, volgens de volume nodes.

Gameplan

We hebben er voor gekozen deze keer om twee gameplans te visualiseren. Een agressieve gameplan en een conservatief plan. Tussen targets heb we deze keer wel geplaatst. Vind je het teken lagen systeem ook handig en gestructureerd? Of heb je vragen voor ons of wil je meer weten over de tekentools? Bezoek dan deze link om de educatie video’s te bekijken.

Ons gameplan is suggestief en géén financieel advies. Dus doe altijd je eigen onderzoek!

Setup 1 (agressief)

Entry: Market buy (op moment van schrijven!)
Stop-loss: 17.6825
Targets: 24.3990 – 26.4608 – 35.0267 – 39.7698 – 44.4421

Setup 2 (conservatief)

Entry: 15.6295
Stop-loss: 13.1019
Targets: 19.2526 – 24.3990 – 26.4608 – 35.0267 – 39.7698 – 44.4421

Heb je vragen voor ons of verzoeken? Contacteer ons dan via ons Telegram kanaal. Tot de volgende keer en trade safe!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN