BAT gemini

Analist ziet veel potentie in deze Ethereum-concurrenten

Hoewel veel analisten nog enorm potentiëel zien in Ethereum (ETH), geloven anderen dat je beter kan inzetten op de concurrenten van de op twee na grootste cryptocurrency als het gaat om ROI. Zo gaf de veel gevolgde cryptocurrency-analist Smart Contracter recentelijk op Twitter aan dat deze drie Ethereum-concurrenten nog meer ruimte hebben te groeien.

De pseudonieme analist begon met aangeven dat Ethereum zelf nog steeds een nieuwe all-time high (ATH) zal bereiken, na correctie in een drie-golf ‘A, B, C’-patroon, zoals gedefinieerd in de Elliott Wave theorie.

De theorie stelt dat prijstrends bewegen in een 5-golfpatroon van sentimentgolven met het label 1 tot en met 5, terwijl de tegentrend beweegt in een drie-golfpatroon met het label A-B-C. Hij tweette het volgende hierover:

“Mooie schone abc gedaan op ETH met een eerdere ATH-hertest op de wekelijkse [grafiek]. Ik denk dat we het dieptepunt hebben bereikt en vanaf hier ATH zien, ik ben long en sterk.”

In het geval van de op vier na grootste cryptocurrency volgens marktkapitalisatie, Solana (SOL), gaf Smart Contracter aan dat het nog steeds opwaarts potentieel heeft, echter verwacht hij dat hij meer ROI kan halen uit andere ‘Ethereum killers’. Hij tweette:

Ik laat mijn baby $SOL gaan. Ik reed deze munt uit de vergetelheid naar de top 5. Ik denk nog steeds dat er nog veel potentiëel over is, maar in termen van % winst zijn er gewoon betere paarden van layer-1, zoals LUNA, FTM, AVAX, enz.”

De crypto-analist gaf aan ook optimistisch te zijn over Bitcoin (BTC) en het governance-token van het gedecentraliseerde financiële (DeFi) platform Curve DAO (CRV), en zei dat hij Bitcoin koopt op het niveau van $61.000 nadat de koningsmunt met ongeveer 10% is gecorrigeerd. Hij ging verder met aangeven dat hij CRV gekocht heeft nadat het een tegentrendpatroon met drie golven had voltooid. Hij tweette het volgende:

“Ook weer long gegaan op wat $CRV. Een mooie schone 3-golfbeweging naar beneden met een V-omkering aan de gang.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN