Deze altcoins

Michaël van de Poppe analyseert populaire altcoins

De wereldwijde cryptomarktkapitalisatie staat momenteel sterk boven de $2,8 biljoen, volgens CoinMarketCap. De Bitcoin koers registreerde een van de hoogste dagelijkse sluitingen en de Ethereum koers laat ook weer groene cijfers zien. Als gevolg van dit bullish sentiment, zijn sommige altcoins ook weer in staat om hun uptrend vast te houden. En daarom somde een van de meest populaire Nederlandse crypto-analisten, Michaël de van Poppe, enkele altcoins op die hij in de gaten houdt.

Shiba Inu (SHIB) kan verder dalen!

De analist gaf aan dat Shiba Inu (SHIB) zich momenteel niet in een sterke positie bevindt, aangezien de prijs sterk consolideert en meer lagere hoogtepunten vormt. Het begin van de maand gaf een kickstart voor het activum om een ​​hoogte van $0,00006351 te bereiken. Het daalde snel omdat het momenteel sterk consolideert net boven $0.00005000. De analist denkt dan ook dat de SHIB-prijs kan dalen tot $0.00004300 en zelfs $0.00003500 is ook mogelijk. Ongetwijfeld kan het activum binnenkort zijn hogere posities terugwinnen, maar het is verplicht om door de cruciale weerstand rond $0.00006300 te dringen.

Zilliqa (ZIL) potentie op stijging van 700%

Na de gigantische rally in de eerste helft van 2021, bleef Zilliqa (ZIL) extreem ver van zijn hoogtepunten, ondanks het stijgende momentum. Aan de andere kant bleef de ZIL-prijs ook boven de ondersteuningsniveaus en valideerde daarom de neerwaartse trend niet. De analist is van mening dat het actief binnen de lagere range onder $0,1 nog wat kan dalen naar $0,04 tot $0,02. Hij gaf echter aan dat vervolgens een gigantische opleving van 300% tot 700% op handen lijkt te zijn.

Terra (LUNA) richting $63

Terra (LUNA) is sinds de omslag van de bearish divergentie trending binnen een stijgende wig en lijkt er goed uit te zien. De analist wees op het afnemende volume na een reuzensprong en speculeerde op een uitbraak met een enorm volume. De LUNA-prijs schommelt op het moment van schrijven rond de $50, maar de analist is van mening dat de cruciale zones om vast te houden rond de $43-$44 liggen. Als het activum deze niveaus niet vasthoudt, kan het ook naar beneden glijden naar $26 – $28 niveaus. Toch blijft het doel op korte termijn nog steeds rond de $60 – $63.

Loopring (LRC) ziet er niet goed uit

Loopring kreeg de laatste tijd veel aandacht van de gebruikers, wat het aanzette om met meer dan 10x te stijgen sinds het zijn rally begon. Momenteel is de analist van mening dat het tijd is om winst te pakken en hij gaf aan dat hij geen plannen heeft om een positie in te nemen. Bovendien vermeldde hij ook de twee zones die cruciaal kunnen zijn voor de prijsrally, $2,045 en $1,42. Het activum moet boven deze niveaus blijven om te voorkomen dat het nog verder zal dalen.

Deze altcoins zien er ook goed uit

Afgezien van de bovengenoemde altcoins, geeft de analist ook aan dat Kadena (KDA), Enjin Coin (ENJ) en Smooth Love Position (SLP) bullish potentieel hebben. Gezamenlijk zouden de meeste altcoins mainstream kunnen worden om zeer binnenkort de kern van Altseason 2021 te markeren. Waarschijnlijk zal de BTC-prijs deze keer de altcoin-rally volgen om $70k te breken.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN