Bullmarkt

CEO van deVere Group voorspelt hoelang de Bitcoin bull run nog gaat duren

Nigel Green, CEO van financiële dienstverlener deVere Group, voorspelde in een recente publicatie hoelang de Bitcoin (BTC) bull run zal duren, terwijl hij tevens zijn visie deelde over de drie concurrerende smart contract platforms, Ethereum (ETH), Cardano (ADA) en Solana (SOL).

Green begon met aangeven dat de Bitcoin koers zou kunnen blijven stijgen tot het tweede kwartaal van 2022, als echter de bezorgdheid over de inflatie toeneemt. Hij zei het volgende:

“Deze laatste gegevens uit de VS zullen de wereldwijde angst voor inflatie alleen maar vergroten, aangezien de prijsdruk over de hele wereld hoog oploopt. En het is er een die waarschijnlijk zal duren tot ten minste het begin van het tweede kwartaal van 2022, wanneer de druk zou moeten afnemen.

Tegen deze achtergrond, en te midden van enkele pieken en dalen onderweg, aangezien markten nooit in een rechte lijn bewegen met handelaren die winst maken, kunnen we verwachten dat de prijs van Bitcoin en andere grote cryptocurrencies hun hemelwaartse traject voortzetten.

Bitcoin wordt namelijk algemeen beschouwd als een schild tegen inflatie, voornamelijk vanwege het beperkte aanbod, dat niet wordt beïnvloed door de prijs.”

Het hoofd van de deVere Group gaf tevens aan dat Bitcoin goud heeft overtroffen als afdekking tegen inflatie:

“In deze inflatieperiode heeft Bitcoin beter gepresteerd dan goud, dat tot nu toe bijna universeel werd geprezen als de ultieme inflatiehedge.”

Green ging vervolgens in op het feit dat de prijsstijging van Bitcoin ook een positieve invloed zal hebben op andere crypto-activa, waaronder Ethereum, Solana en Cardano. Hij gaf hier het volgende over aan:

“De aantrekkingskracht van Bitcoin op andere digitale activa zal deze week opnieuw zichtbaar worden, waardoor andere grote cryptocurrencies worden aangetrokken omdat het zijn eigen kracht behoudt.

We kunnen verwachten dat die crypto’s die betrokken zijn bij fintech-ontwikkeling, zoals Ethereum, Solana en Cardano, het bijzonder goed zullen doen.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN