Bexplus Bitcoin

Als u het juiste cryptocurrency-platform kiest, verdient u meer

Onlangs bereikte Bitcoin opnieuw een nieuw hoogtepunt van iets boven $69.000, wat ongetwijfeld de aandacht trok van meer investeerders. Heb je er ooit aan gedacht om te investeren in cryptocurrency? Afgezien van het investeren in spot-cryptocurrencies, is er een 100-voudige hefboomwerking voor het verhandelen van cryptocurrencies, waardoor uw activa zeer snel kan stijgen (of dalen) en uw winst kan worden gemaximaliseerd.

Nu biedt Bexplus Exchange 100% stortingsbonus voor alle beleggers en 100 keer hefboomwerking voor het verhandelen van cryptocurrencies. Als u een beginner bent, kunt u ook het 10 BTC-demo-account gebruiken dat Bexplus u aanbiedt, wat gunstig is om zonder enig risico vertrouwd te raken met de activiteiten en handelsstrategieën te verifiëren.

100% stortingsbonus

Als u 1 BTC stort, wordt er 2 BTC op uw account bijgeschreven. Handelaren kunnen het vrijelijk gebruiken als marge om grotere posities te openen en meer winst te maken. Door te profiteren van de prijsschommelingen en 100X hefboomwerking die door Bexplus worden aangeboden, kunnen handelaren gemakkelijk 100% of zelfs 1.000% ROI genereren. Waar op gelet moet worden is dat de bonussen niet opneembaar zijn. Handelaren kunnen deze bonussen echter gebruiken om meer winst te maken. De met de bonus behaalde winst kan wel weer worden opgenomen.

100X hefboomwerking: vergroot uw winst met 100 keer

Met 100x hefboomwerking kunnen handelaren 1 BTC gebruiken om een ​​positie van 100 BTC te openen door long te gaan (voorspellende BTC-prijs zal stijgen) of short te gaan (voorspellende dat de BTC-prijs zal dalen).

Als u bijvoorbeeld 1 Bitcoin koopt voor de prijs van $50.000, en wanneer het stijgt naar $55.000, krijgt u slechts $5000 als winst. Als u op Bexplus investeert in 1 BTC tegen dezelfde prijs met 100x hefboomwerking, en de Bitcoin-prijs stijgt tot $55.000, maakt u kans op winst van $500.000 [(55.000-50.000) *100= $500.000], waardoor u een ROI van 1000% verdient.

Demo-account met 10 BTC: beginnersvriendelijk

Durf je het nog steeds niet te proberen omdat je niet bekend bent met handelen of een nieuw platform? Bexplus heeft een handelssimulator gelanceerd om handelaren te helpen vertrouwd te raken met handel met hefboomwerking. Er zijn 10 aanvulbare BTC’s in het demo-account waarmee handelaren zoveel kunnen oefenen als ze willen, zonder risico’s te nemen. U kunt ook leren de markt te analyseren en de toolkit te gebruiken met het demo-account. Bovendien integreert de Bexplus-app andere tools zoals realtime grafieken, een verscheidenheid aan indicatoren, nieuwswaarschuwingen, marktanalyses, enz., die uw bekwame assistenten in de handel zullen zijn. Als je problemen ondervindt bij het gebruik van Bexplus, kun je contact opnemen met de klantenservice via verschillende kanalen, zoals e-mail en livechat.

Andere opmerkelijke voordelen:

BTC Wallet: tot 21% rente op jaarbasis zonder enig risico

Als u een korte pauze wilt nemen van het handelen, kan de Bexplus BTC-portemonnee u helpen sappige winst te genereren zonder risico’s te nemen. Met tot wel 21% rente op jaarbasis is het ongetwijfeld een van de meest winstgevende tarieven in de branche. (Als je 10 BTC hebt gestort, zal je jaarlijkse rente 2,1 BTC bedragen!) Tot onze verbazing, hoewel sommige investeringsplatforms handelaren vereisen om ten minste 1 BTC te storten, kunnen handelaren een winstgevende storting doen vanaf 0,05 BTC op Bexplus. Is dit geen goede gelegenheid om het eens te proberen?

Mobiele APP (handel altijd en overal)

De eersteklas Bexplus-app integreert alle benodigde functies en tools met behoud van een minimalistische en intuïtieve interface. Met de Bexplus App beheer je je account waar en wanneer je maar wilt. Bovendien kan de 24/7 melding u op de hoogte houden van grote prijsbewegingen, waardoor het gemakkelijker wordt om uw posities veilig te stellen. Download de Bexplus APP in de Apple Store en Google Play.

Meer weten over Bexplus

Bexplus is een toonaangevend handelsplatform voor cryptoderivaten dat 100x leverage futures-handel aanbiedt op verschillende handelsparen: BTC, ETH, ADA, Doge, XRP, enz. Bexplus vereist geen KYC en is populair bij meer dan 800k handelaren uit 0ver 200 landen/regio’s. Bovendien is het veilig om geaccrediteerd te worden door MSB (Money Services Business).

Registreer u op Bexplus en ontvang nu een 100% stortingsbonus.

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN