Altcoins

Nederlandse analist houdt deze 3 “oudere altcoins” in de gaten

Wellicht de meest bekende Nederlandse cryptocurrency-analist, Michaël van de Poppe of CryptoMichaël, heeft in een recentelijk aan zijn ruim 140.000 volgers op YouTube en ruim 475.000 volgers op Twitter aangegeven dat hij drie oudere altcoins in de gaten houdt.

Als eerst ging de analist van start door aan te geven dat het bekende peer-to-peer betalingsnetwerk Litecoin (LTC) mogelijk een rally van 286% door kan gaan maken, voordat de huidige marktcyclus ten einde loopt. Hij zei het volgende:

“Als we uitbreiding krijgen in de volgende bull-cyclus van Litecoin, zouden we de Fibonacci-extensie hier opnieuw kunnen zien plaatsvinden. En dan is het 1.618 [niveau] $600, en de tweede zal waarschijnlijk richting $1.000 jagen. Dus ja, ik ben erg optimistisch over die oudere altcoins, vooral gezien de structuur die ze ons geven.”

Van de Poppe ging verder met aangeven dat hij ook naar OMG Network (OMG) kijkt, een enterprise-oplossing voor veilige en snelle overdrachten op Ethereum. Volgens de cryptostrateeg kan OMG Network een rally van 108% tegen Bitcoin (OMG/BTC) lanceren zolang het de ondersteuning op 0,00024 BTC ($16,10) vast weet te houden. Hij zei het volgende op Twitter:

“Cruciaal draagvlak is de groene zone, die moet standhouden. Als dat zo is, zien we mogelijk een voortzetting naar het bovenste niveau in de rode zone (1.618 Fibonacci-extensie).”

Tot slot gaf de analist aan dat ICON (ICX) ook op zijn radar staan. Hij gaf aan dat de layer-1-blockchain zich opmaakt voor een rally van 65% tegen Bitcoin (ICX/BTC), aangezien het paar klaar lijkt om naar zijn onmiddellijke weerstand te stijgen op 0,000053 BTC ($3,55). Hij tweette:

“Nou, ik bedoel, interessant voor ICX.”.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN