Shiba Inu nieuws

10 portemonnees bezitten 72% van de Shiba Inu-voorraad

Tenzij je de afgelopen maanden niet meer actief bent geweest in de cryptocurrency-markt en op social media, hoeven we je niet meer te vertellen dat Shiba Inu (SHIB) momenteel erg populair is in de cryptocurrency-markt. De munt is een zeer korte tijd uitgegroeid tot één van de meest populaire munten op de markt. Momenteel staat de munt op de 11e plaats op de lijst van topmunten naar marktkapitalisatie, net achter de andere meme-cryptocurrency Dogecoin (DOGE).

Naast dat de munt één van de actieve communities heeft op social media, heeft Shiba Inu ook het grootste aanbod van alle top cryptocurrencies, met een totaal aanbod van meer dan 589 biljoen en een circulerend aanbod van meer dan 549 biljoen. Het grootste deel van het aanbod zit echter in slechts een handvol wallets. Aangezien deze informatie de ronde doet op social media, is het belangrijk om te weten wie deze portemonnees zijn en waarom ze zoveel SHIB bevatten.

10 portefeuilles bevatten het grootste deel

De top tien portefeuilles bevatten de meeste Shiba Inu-munten in omloop. Deze informatie, hoewel correct, wordt vaak verkeerd geïnterpreteerd als slechts een handvol mensen die de meerderheidsvoorraad van de meme-munt in handen hebben. Dit is fundamenteel verkeerd. Een ding om rekening mee te houden is dat, hoewel er zeker SHIB-whales zijn die grote volumes van het activum bezitten, deze top portefeuilles niet alleen toebehoren aan individuele individuele houders.

Om te beginnen is de bovenste portemonnee met het hoogste aantal munten van niemand. Deze portemonnee bevat 41% van de totale voorraad SHIB, maar de munten in de portemonnee zijn niet meer toegankelijk. Dit komt omdat het een dode portemonnee is waar Ethereum-oprichter Vitalik Buterin de meerderheid van de Shiba Inu-tokens naartoe gestuurd heeft die hem door het SHIB-team waren geschonken. Deze tokens zijn dus geburnt, uit de circulatie.

Nadat hij ongeveer $1 miljard aan tokens had gedoneerd aan het Indian Covid Relief-fonds, stuurde Buterin de rest van de tokens prompt naar de dode portemonnee, waardoor bijna de helft van de totale voorraad SHIB uit de omloop genomen is. In de loop van de tijd is er meer SHIB naar de portefeuille gestuurd om het circulerende aanbod te verminderen en is het bedrag in deze portefeuille gegroeid.

De meeste andere wallets met grote hoeveelheden SHIB zijn exchange wallets. Dit betekent dat de tegoeden in deze portefeuilles toebehoren aan duizenden gebruikers die hun tokens op beurzen houden.

Aantal houders overtreft 925.000

Een recente mijlpaal van de meme-cryptocurrency is de toevoeging van nieuwe houders aan zijn gelederen. Het aantal investeerders dat aan Shiba Inu vasthield, bereikte meer dan 925.000, waarmee maandag een nieuw record werd gevestigd.

De neerwaartse trend, die de munt de afgelopen dagen doormaakte, werd door sommigen beschreven als het onvermijdelijke einde van de meme-munt. Anderen hebben dit echter als een koopkans beschouwd. Het kopen nam toe, met investeerders die hoopten hun portfolio op tijd te vullen voor de volgende rally.

Het actief is sindsdien meer dan 40% gedaald van zijn hoogste punt ooit in oktober. SHIB consolideert het grootste deel van het weekend onder $0.00006 en registreerde geen significante opwaartse of neerwaartse beweging binnen de tijdsperiode. Of de munt in de komende periode echter weer een nieuwe all-time high kan bereiken, valt nog maar te bezien.

Wat denken jullie? Gaat Shiba Inu nog een stijging doormaken? Laat het ons weten op onze socials!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN