Ethereum koers

MyPileus: OriginTrail (TRAC) op de rand van uitbreken!

Zoals jullie allemaal vast al gezien hebben in jullie portfolio, is het een erg goede week geweest voor de Bitcoin koers. Daarnaast blijken de altcoins de achtervolging in te zetten. Vandaag zullen we ons gaan concentreren op ORIGINTRAIL (TRAC) vs. USDT op 4-uur-grafiek. Zoals gebruikelijk, zullen wij onze lagen techniek toepassen om deze munt te analyseren. Hierbij maken we gebruik van de MyPileus tekentools op TradingView, waarin Orderblocks / Momentum meter / SUDs / Trading ranges / VPVR / Paterns de basis steeds vormen voor onze analyse. Een analyse stelt ons in staat om een gameplan op te maken waarmee dan pas een trade kunnen in plannen. Het creëren van een gameplan gebeurt dus in essentie door het zoeken van confluence, wat ons op zijn beurt een hogere kans van slagen geeft.

LET OP! Dit is géén financieel advies!

Momentum meter

Deze indicator laat ons momenteel op het moment van schrijven een ranging fase zien. Willen we hier op zoek gaan naar confirmatie van trend reversal of continuation, dan markeren we onze momentmeter band, zowel van onder als van boven. Closes onder of boven de lijnen zijn dus goeie triggers maar ook logische punten voor een entry.

Orderblocks

De OBS geven ons aan dat we nu momenteel van een bearish orderblock vandaan komen, mooie confluence bij onze momentum meter band. Momenteel pointing op downtrending. 2.0119 dollar als level to break voor reversal, dus een close erboven op 4hr, en eerst volgende bull orderblock in de regio 1.14 dollar

SUD’s

Deze geven ons momenteel aan dat er een nieuwe steun geprint werd op en rond 1.68864 dollar. Dus het is nog steeds het meest greediest point om in te stappen en valt ook in de zone/confluence van de momentum meter .

Trading ranges

Deze is hier voor mezelf zeer duidelijk. We zitten volgens de trading ranges techniek in the middle of nowhere. De logica volgen is dan ook koop steun en verkoop weerstand, steun = 1.33699 dollar (gele box) en de eerst volgende weerstand op de range EQ = 2.4184 dollar. Deze nemen we mee in ons gameplan die je onderaan kan lezen.

Paterns

We kijken van links naar rechts, en dan is duidelijk te zien dat we in een pullback fase zitten. De huidige candles bewegen nu vooral rustig in een compressie formatie. Dus het is duidelijk dat de trending nog moet gebeuren hier, het echte werk moet nog gebeuren.

Wedge formatie dus aanwezig (falling triangle), deze kan naar beide kanten uitbreken, zoals alle andere patronen trouwens. we gebruiken ze enkel en alleen als measerment targets. Target daar is op en rond de 2.64 dollar. Bigger uptrendline, = mooie confluence met de trading ranges steun (gele box beneden).

VPVR

Zelfde stappen zoals anders. Volumezones markeren, de 2 witte boxen zijn hier de zones van intresse volgens de volume nodes

Gameplan

We hebben er voor gekozen deze keer om twee gameplans te visualiseren. Een agressieve gameplan en een conservatief plan. Tussen targets heb we deze keer wel geplaatst. Vind je het teken lagen systeem ook handig en gestructureerd of Heb je vragen voor ons of wil je meer weten over de tekentools? Bezoek dan deze link om de educatie video’s te bekijken. Ons gameplan is suggestief en géén financieel advies. Dus doe altijd je eigen onderzoek!

Setup 1 (agressief)

Entry: 1.6419
Stop-loss: 1.5348
Targets: 1.68 – 1.93 – 2.18 – 2.4 – 2.98

Setup 2 (conservatief)

Entry: 1.352
Stop-loss: 1.091
Targets: 1.68 – 1.93 – 2.18 – 2.4 – 2.98

Heb je vragen voor ons of verzoeken? Contacteer ons dan via ons Telegram kanaal. Tot de volgende keer en trade safe!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN