Ethereum koers analyse

Polkadot is in prijsontdekkingsmodus, aldus analisten

De populaire cryptocurrency-analist en -handelaar Michaël van de Poppe heeft in een recente strategiesessie tegen zijn 140.000 YouTube-abonnees aangegeven dat er veel hype en momentum is rond Polkadot (DOT), naarmate de lancering van zijn eerste parachain-veiling om de hoek staat.

Als gevolg van dit goede nieuws, heeft koers van de op zeven na grootste cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie record na record verbroken. Van de Poppe gaf het volgende aan:

“Er komen parachains aan. Er is een hype rond Polkadot. Er is hier veel momentum. Dus waar zou je Polkadot in dit geval moeten kopen? En dat hebben we eerder ook in de updates besproken. De hele groene zone [$35 – $37] was het kritieke niveau dat je Polkadot het liefst wilt zien behouden.”

Van de Poppe wees op de aankomende parachain-veiling, die op 11 november van start gaat, die de hype omtrent de munt heeft ontketend. Met behulp van de Fibonacci extension tool onthulde Michaël zijn potentiële doelgebieden voor Polkadot:

“We hebben ook eerder over Polkadot gesproken, waarin we potentiële targets bespraken, waar $75 en $115 de volgende doelzones zijn, gebaseerd op de vorige high en gebaseerd op de vorige low.”

Benjamin Cowen kijkt ook naar Polkadot

We kunnen wel stellen dat veel analisten momenteel kijken naar Polkadot, zo ook de de populaire crypto-analist Benjamin Cowen. Hij gaf namelijk aan dat DOT waarschijnlijk uit een enorm bereik uit zal breken, waarin het het grootste deel van 2021 al in vastzit. Hij zei het volgende:

“De prijsstijging op dit moment is in afwachting van [de parachain-veilingen]. Er zouden veel verschillende projecten op Polkadot willen staan. In tegenstelling tot Ethereum, waar elk ERC-20-token gewoon kan worden gelanceerd … moet je met Polkadot eigenlijk door een veiling gaan. Alleen degenen die uiteindelijk die veilingen winnen, kunnen daadwerkelijk op Polkadot lanceren.

Hij ging verder met:

“Op een gegeven moment zullen we het zeker volhouden als we uitbreken, of het nu hier is, of het over een paar maanden is. Ik denk dat Polkadot een goed project is en ik heb hoge verwachtingen terwijl we door deze marktcyclus blijven navigeren.”

Om een ​​idee te krijgen van hoe hoog de DOT deze cyclus zou kunnen leiden, kijkt Cowen naar de waardering ten opzichte van Bitcoin (DOT/BTC) en Ethereum (DOT/ETH). Hij zei het volgende:

“Als je kijkt naar de Bitcoin-waardering, staat deze nog niet echt op een recordhoogte. Om DOT een nieuw record te laten bereiken tegen Bitcoin, zou het nog eens 24% of 25% moeten stijgen ten opzichte van de huidige prijzen. Voor een constante Bitcoin zou Polkadot tot ongeveer $62 of $63 moeten kosten.

Voor Ethereum, om de waardering van DOT/ETH een recordhoogte te laten bereiken, zou het nog eens 117 [tot] 120% van de huidige waardering moeten stijgen […] Om een ​​nieuwe DOT/ETH-hoogtepunt te bereiken zouden we $111 moeten halen.”

Cowen sloot af met aangeven dat, zolang Bitcoin boven de bullmarkt-ondersteuningsband blijft, wat een combinatie is van het 21-weeks exponentiële voortschrijdend gemiddelde (EMA) en het 20-weeks eenvoudig voortschrijdend gemiddelde (SMA), hij verwacht dat DOT koers in de toekomst zich sterk zal houden.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN