Dogecoin

Dogecoin moet dit niveau doorbreken om een rally te ontketenen, aldus analist

De populaire cryptohandelaar Altcoin Sherpa heeft op Twitter aan zijn ruim 140.000 volgers aangegeven dat Dogecoin (DOGE) een kritiek prijsniveau moet doorbreken voordat het omhoog schiet. Hij zei echter dat de meme-cryptocurrency waarschijnlijk zal blijven consolideren totdat het zijn onmiddellijke weerstand doorbreekt. Hij tweette:

“DOGE: Het echte feest vindt plaats als $0,35 doorbroken wordt. Tot die tijd varieert het gewoon. DOGE heeft meestal 2 modi: f**k you bullish of gewoon een lang saai bereik.”

De populaire meme-cryptocurrency wordt op het moment van schrijven verhandeld tegen $0,27 en is de afgelopen 3 maanden met meer dan 33% gestegen. Dit is echter niets ten opzichte van de enorme stijging die Shiba Inu (SHIB), de andere grote meme-cryptocurrency, heeft gerealiseerd.

Shiba Inu wist namelijk in de afgelopen 3 maanden een stijging van bijna 1000% neer te zetten. Door deze stijging heeft SHIB momenteel DOGE ingehaald op basis van marktkapitalisatie. Shiba Inu staat momenteel op de 9e positie, terwijl Dogecoin op de 10e positie staat, volgens CoinMarketCap.

DOGE heeft echter, volgens Altcoin Sherpa, de race nog niet verloren en er staat de munt nog een flinke stijging te wachten. Of de meme-cryptocurrency echter nog een nieuwe all-time high zal bereiken, is echter nog maar de vraag.

Deze munten zien er ook goed uit

De analist ging verder met aangegeven dat hij denkt dat DOT, de native asset voor interoperabele blockchain Polkadot, uiteindelijk in prijs zal stijgen. Hij tweette het volgende:

“Ik weet niet zeker of dit weer teruggaat naar het midden van de $30 voor het verder stijgt of niet. Je kunt hier gewoon wat rondscharrelen en dan grote stappen maken – er komen veel katalysatoren aan voor Polkadot.”

De pseudonieme analist gaf tot slot aan dat hij ook The Graph (GRT) nauwlettend in de gaten houdt, een platform dat blockchain-gegevens indexeert en organiseert. Volgens Altcoin Sherpa flitst GRT positieve signalen voor langetermijnhouders. Hij tweette:

“Deze munt lijkt tekenen van accumulatie te vertonen. Er komt een mooi volume binnen. Ik zou het niet erg vinden om hier in te stappen voor een passieve trade.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN