Crypto.com Google Play

Crypto.com #1 applicatie in de Amerikaanse Google Play Store

Terwijl de acceptatie van cryptocurrencies wereldwijd flink gestegen is, is duidelijk geworden dat Crypto​.com de nummer 1 applicatie geworden is in de Amerikaanse Google Play Store onder alle app-categorieën.

Volgens Google Play is Crypto.com momenteel de meest gedownloade gratis app in de VS in alle categorieën. De toegenomen populariteit van de crypto-app is waarschijnlijk het gevolg van de recente bullmarkt en de daarbijhorende hype op de cryptomarkt.

Bovendien hielp de groei de crypto-beurs enkele belangrijke apps zoals TikTok, CashApp, Instagram, Snapchat en WhatsApp te overtreffen. Uit het aantal downloads voor de Crypto.com app blijkt dat veel mensen geïnteresseerd zijn in de cryptomarkt. Daar komt nog eens bij dat Coinbase ook door de gelederen is gegroeid, en zich momenteel op de vierde plaats heeft weten te vestigen.

Bovendien toont de Amerikaanse Apple App Store vergelijkbare interesses, aangezien Coinbase in mei zijn positie als meest gedownloade app herstelde, met Crypto.com op de vierde positie. De apps deden het echter niet goed in de Amerikaanse Apple App Store en zijn respectievelijk gedaald tot #16 en #22.

Op basis van rapporten komt de groei in populariteit van de apps echter voort uit advertentiecampagnes. Onlangs lanceerde Crypto.com een ​​advertentiecampagne met Matt Damon, een van de grootste Amerikaanse filmsterren die het gezicht is geworden van de cryptocurrency-beurs.

Bovendien heeft het bedrijf naast Damon ook astronaut Scott Kelly, basketballer Carmello Anthony en oud-UFC-vechter Rhonda Rousey getekend, in een poging om een nog bredere doelgroep te kunnen bereiken.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN