Tim Draper

Lark Davis is enorm bullish op Polkadot (DOT)

Terwijl de crypto-gemeenschap zich heeft voorbereid op de eerste langverwachte Polkadot (DOT) -veiling, heeft de doorgewinterde crypto-analist Lark Davis zojuist gezegd dat de aankomende veiling een meer verbazingwekkend evenement zal zijn dan de meeste mensen denken. Hij tweette het volgende:

Wat zijn parachain-veilingen?

Eerder deze maand kondigde de bekende ‘Ethereum killer’ aan dat parachains eindelijk klaar zijn om geïmplementeerd te worden. Deze parachains zouden het “laatste stukje kernfunctionaliteit” zijn dat Polkadot nodig heeft om zijn doel van multichain-interoperabiliteit te realiseren en een echte concurrent van Ethereum te worden.

Parachain-veilingen beslissen welke blockchain-projecten worden geselecteerd om een ​​van Polkadots parachain-slots te ontvangen, waarvan er slechts een beperkt aantal is dat alleen kan worden gewijzigd via een bestuursstemming. De winnaars van deze slots winnen het recht om een ​​parachain te ontwikkelen die is geïntegreerd met de belangrijkste blockchain van Polkdot.

De winnaars van de veilingen worden niet bepaald door de hoogste bieder op het moment dat de veiling eindigt, maar eerder door wie de hoogste bieder was op een willekeurig gekozen tijdstip tijdens de duur van de veiling die niet bekend zal worden gemaakt totdat de veiling is voltooid.

Lark Davis is bullish op Polkadot

In veel opzichten laten Davis’ acties en zijn reeks tweets over Polkadot de laatste tijd zien dat hij een fulltime influencer en een die-hard fan is van DOT. Hij zei zelfs onlangs dat hij het niet erg vindt om Polkadot te gebruiken, ondanks andere topcrypto’s die beschikbaar zijn. In wezen laat dit alles zien dat Davis’ interesse in DOT op geen enkele manier lijkt te vervagen. Hij gaf in juli al het volgende aan:

“Ik ben nog steeds erg optimistisch over de toekomst van Polkadot. We zien de Kusama-parachains nu daadwerkelijk lanceren. Het is eigenlijk super-bullish, want als je kijkt naar wat er voor Kusama is gebeurd – En ik denk dat nu meer dan 10% van het totale aanbod van Kusama is gebonden aan deze parachain-veilingen. Dit is naar mijn mening erg optimistisch voor de komende Polkdadot-parachainveilingen.”

De recente verklaring van Davis laat uiteraard zien dat hij bullish op de cryptocurrency. Hierdoor vragen velen zich af of Davis’ bullish opeenvolgende tweets de mainstream adoptie van DOT kunnen versnellen. We wachten het rustig af.

Binance ondersteunt aankomende veiling

Eerder deze maand maakte de bekende cryptocurrency-beurs Binance ook bekend dat het de aankomende veiling gaat ondersteunen. Met betrekking tot meer informatie over hoe, wat en wanneer, zei de beurs het volgende:

“Er zal een aparte aankondiging worden geplaatst met meer details. Blijf ons volgen voor de komende initiatieven!”

De eerste batch van de parachain-veilingen duurt vijf weken, met elke week één veiling. Bovendien selecteert elke veiling een parachain-slot voor een totaal van 96 weken.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN