Dogecoin koers

Miljardair worden met Shiba Inu? Deze investeerder deed het!

Ongeveer 400 dagen geleden kocht een anonieme crypto-investeerder voor ongeveer $8.000 de bekende meme-cryptocurrency Shiba Inu (SHIB). Het rendement op die investering? De SHIB van de gelukkige investeerder heeft nu een waarde van meer dan $4,45 miljard.

Het zakelijke mediaplaform Morning Brew was het eerste platform dat over deze overweldigende investering schreef, net toen SHIB naar zijn recordhoogte schoot. Op dat moment was de Shiba Inu-voorraad van de belegger $5,7 miljard waard. Het bedrijf tweette het volgende:

“Deze portemonnee kocht afgelopen augustus ongeveer $8.000 aan $SHIB. Het is nu $5,7 miljard waard. Van $8.000 tot $5,7 miljard in ongeveer 400 dagen. We kijken misschien naar de grootste individuele handel aller tijden.”

SHIB handelt op het moment van schrijven op $0,00007336 een daling van ongeveer 15% ten opzichte van het hoogste punt ooit op woensdag, volgens CoinMarketCap. De op Ethereum gebaseerde meme-cryptocurrency is het afgelopen jaar nog steeds met maar liefst 80.364.512,2% gestegen.

Het wist zelfs de andere bekende meme-cryptocurrency Dogecoin (DOGE) in te halen op basis van marktkapitalisatie. Tevens gaven onze volgers op Twitter aan dat het momenteel de favoriet is van de twee (je kan nog steeds stemmen).

SHIB kreeg vorige maand een flinke boost toen Coinbase haar ondersteuning voor de munt op alle platforms aankondigde. Eerder deze maand tweette Tesla-CEO Elon Musk een foto van zijn Shiba Inu-puppy, wat wederom een nieuwe rally voor de token ontketende.

Musk verduidelijkte eerder deze week dat hij eigenlijk geen SHIB bezit, maar dat vertraagde de rally van het activum niet. Terwijl Shiba Inu naar zijn hoogste punt ooit steeg, wist het zijn meer bekende concurrent, Dogecoin, in te halen op basis van marktkapitalisatie.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN