Elon Musk Dogecoin

Shiba Inu (SHIB) breekt kortstondig in de top 10

De bekende meme-cryptocurrency Shiba Inu (SHIB) heeft de afgelopen dagen een flinke stijging door gemaakt en wist zelfs een nieuwe all-time high te bereiken. Vanmorgen wist het zelfs de marktkapitalisatie van de andere bekende meme-cryptocurrency Dogecoin (DOGE) in te halen. De koers daalde echter weer, waardoor de munt net weer buiten de top 10 gevallen is.

Shiba Inu breekt in de top 10

Shiba Inu heeft alle verwachtingen overtroffen, na een stijging van 133% in de afgelopen vier dagen. Een deel van de stijgende prijsactie van SHIB werd geanticipeerd door de vorming van een symmetrische driehoek op de 12-uurs grafiek. Het is door de bovenste trendlijn van het patroon op $0.0000286 weten te breken op 23 oktober, wat suggereerde dat er een flinke stijging aan te komen zat.

Bron: Crypto Briefing

De zogenaamde “Dogecoin-moordenaar” kon een paar uur na de uitbraak op 23 oktober het doel van de symmetrische driehoek bereiken, maar het lijkt erop dat veel beleggers hebben geweigerd winst te nemen. Verdere koopdruk heeft Shiba Inu in staat gesteld om te stijgen en een nieuw record te bereiken op $0.0000647.

Gaat $SHIB $DOGE inhalen?

Als Shiba Inu blijft stijgen zoals het de afgelopen 24 uur heeft gedaan – en Dogecoin kan zijn opwaartse momentum niet evenaren – dan kan Shiba Inu de plaats boven Dogecoin innemen, waardoor het de grootste meme-cryptocurrency op de markt wordt.

Mocht dat gebeuren, dan zou het een verrassende verandering in het fortuin zijn van Dogecoin, dat het hele jaar door een van de meest bruisende cryptocurrencies is geweest. Het steeg van een prijs rond de $0,005 op 1 januari naar een hoogtepunt van $0,73 in mei, maar stortte kort daarna in met het grootste deel van de markt – en heeft niet veel waarde kunnen heroveren sinds het marktbrede herstel.

Shiba Inu, aan de andere kant, heeft sinds begin oktober een dramatische stijging van de vraag en waarde gezien, met een stijging van 828% in de afgelopen 30 dagen. De munt werd medio september gelanceerd op de populaire cryptocurrency-beurs Coinbase, maar heeft onlangs veel grotere winsten geboekt.

Shiba Inu zal nog door blijven gaan als de kooporders zich blijven opstapelen (géén financieel advies), omdat het geen waarneembare weerstandsbarrières voor de boeg heeft. Een potentieel gebied dat de opwaartse trend kan vertragen, ligt rond de $0,0000737. De risicolijn van de Tom DeMark (TD) Sequential en het 361,8% Fibonacci-retracementniveau liggen rond deze prijs.

De exponentiële stijging van Shiba Inu suggereert dat het in een overboughtgebied handelt, ook al is het in de prijsontdekkingsmodus gekomen. Om deze reden moeten handelaren alert zijn op een mogelijke toename van winstnemingen die tot een steile correctie zou kunnen leiden. Een van de meest cruciale ondersteuningsniveaus onder SHIB zit op $0.0000444. Houdt deze goed in de gaten voor als de munt toch een daling in begint te zetten.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN