Reddit Ethereum

Reddit kan een eigen NFT-platform lanceren, volgens vacature

Het bekende Amerikaanse social media-platform Reddit heeft onlangs een nieuwe vacature geplaatst waaruit blijkt dat de gigant wellicht van plan is om de NFT-markt te betreden. In de vacature voor een senior engineer merkte Reddit op:

“Als er één ding is dat we hebben opgemerkt met NFT’s, dan hebben ze ook een ongelooflijke kracht om een ​​gevoel van participatie en verbondenheid te creëren.”

Het ging verder met:

“Bij elk nieuw NFT-project duikt een levendige gemeenschap van eigenaren op. Fans van de grootste makers en merken van vandaag komen massaal om digitale goederen rechtstreeks van hen te kopen – om hen te ondersteunen, exclusieve toegang te krijgen en een groter gevoel van verbondenheid met hen te voelen. We denken dat dit in de loop van de tijd alleen maar zal groeien en NFT’s zullen een centrale rol spelen in de manier waarop fans hun favoriete makers en gemeenschappen ondersteunen.”

Het initiatief komt te midden van de torenhoge populariteit van NFT’s, die een breed scala aan bedrijven heeft aangespoord om verschillende initiatieven een kickstart te geven. Eerder deze maand hebben crypto-beurzen Coinbase en FTX.US gezegd dat ze NFT-marktplaatsen aan het bouwen zijn.

Reddit gaf verder aan dat het op zoek was naar iemand die “backend-services kon ontwerpen, bouwen en verzenden voor miljoenen gebruikers om door NFT ondersteunde digitale goederen te creëren, kopen, verkopen en gebruiken.” De vacature ging verder met:

“Een nieuw en opwindend, snel groeiend team dat ernaar streeft de grootste creator-economie op internet te bouwen, mogelijk gemaakt door onafhankelijke makers, digitale goederen en NFT’s. We zijn op zoek naar sterke ingenieurs en leiders om ons te helpen het team te zaaien, de strategie te bepalen en te bouwen aan de toekomst.”

Het platform van Reddit trekt maandelijks 430 miljoen bezoekers voor nieuwsupdates en veel gelezen discussiethreads. De stap van Reddit in de markt van non-fungible tokens is dan ook een heel interessant om in de gaten te gaan houden.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN