Bitcoin bull run

Hebben de bulls de controle over de Bitcoin koers?

De veelgevolgde cryptocurrency-analist en -handelaar Benjamin Cowen, met ruim 580.000 abonnees op YouTube, heeft in een recente video aangegeven dat hij een belangrijk prijsniveau nauwlettend in de gaten houdt, die erop kan wijzen dat bulls de controle hebben over de Bitcoin koers.

Hij gaf aan dat als de Bitcoin koers boven $60.000 op de wekelijkse grafiek sluit, dit erop zou wijzen dat de vlaggenschip-cryptocurrency sterke steun heeft gevonden. Hij ging verder met:

“Idealiter kunnen we het boven $ 60.000 [op de wekelijkse grafiek] sluiten. Waarom? Omdat het erop kan wijzen dat we ondersteuning vinden op hetzelfde niveau dat Bitcoin eerder weerstand vond. Het is de enige reden, oké.

Is het mogelijk dat we nog steeds naar beneden komen? Ja, het is mogelijk. Maar ik zeg alleen dat als de bulls op dit niveau stelling nemen, dat laat zien dat er kopers zijn, er zijn bulls, ze proberen te laten zien dat wat voorheen drie maanden als weerstand werd gehouden, nu wordt gehouden als ondersteuning.

De crypto-analist zei verder dat $60.000 een belangrijk psychologisch niveau is voor Bitcoin, aangezien de bulls eerder dit jaar worstelden om boven dat niveau te blijven:

“Kijk eens hoeveel tijd we besteden boven de $60.000. We hebben eerder dit jaar niet zoveel tijd boven de $60.000 gezeten. We hadden er een paar dagelijkse kaarsen boven. We zijn er hier boven bewogen (maart 2021). We hadden een beweging van meer dan $60.000, en we kwamen er hier (april 2021) bovenuit.

Maar het is niet zo dat we veel tijd hebben besteed aan meer dan $60.000. We hebben het meeste uitgegeven onder de $60.000. Nu hangen we een beetje rond de $60.000 en dat voelt best goed.”

De analist geeft dus aan dat de $60.000-grens een belangrijk niveau is om te houden en dit kan leiden tot grotere stijgingen. Gelukkig staat de Bitcoin koers vandaag dan ook goed boven het belangrijke niveau. Op het moment van schrijven staat de koningsmunt op $62.300, wat een daling is van 1,9% ten opzichte van gisteren.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN